УЕФА „Лига на нациите“ стартира от 1 юни в каналите на Нова Броудкастинг Груп

След края на клубните първенства и европейските турнири, националните отбори излизат на сцената в УЕФА „Лига на нациите“ от 1 юни. Престижният турнир ще бъде излъчен за първи път в спортните канали на Нова Броудкастинг Груп и в продължение на 14 дни ще предложи истинско зрелище на зрителите. Общо 63 срещи могат да бъдат проследени по NOVA SPORT, в спортния премиум пакет DIEMA XTRA, както и в онлайн платформата PLAY DIEMA XTRA.

Сред участниците в третото издание на УЕФА „Лига на нациите“ попадат световният шампион и действащ носител на трофея Франция, европейският първенец Италия и другите водещи сили на континента – Англия, Германия, Испания, Белгия, Португалия, Нидерландия.

Място в богатата футболна програма намира специалният мач „Финалисима“ между шампионите на Европа и Южна Америка. Италия и Аржентина ще се срещнат на "Уембли" в Лондон на 1 юни от 22:00 ч. по DIEMA SPORT 3. Част от най-атрактивните мачове по време на турнира, които зрителите могат да видят, са:

Испания – Португалия (2 юни, 21:45 ч. по DIEMA SPORT 3)
Белгия – Нидерландия (3 юни, 21:45 ч. по DIEMA SPORT 2)
Франция – Дания (3 юни, 21:45 ч. по DIEMA SPORT 3)
Италия – Германия (4 юни, 21:45 ч. по DIEMA SPORT 3)
Хърватия – Франция (6 юни, 21:45 ч. по DIEMA SPORT 3)
Германия – Англия (7 юни, 21:45 ч. по DIEMA SPORT 3)
Швейцария – Испания (9 юни, 21:45 ч. по DIEMA SPORT 3)
Англия – Италия (11 юни, 21:45 ч. по DIEMA SPORT 3)
Франция – Хърватия (13 юни, 21:45 ч. DIEMA SPORT 3)
Германия – Италия (14 юни, 21:45 ч. по DIEMA SPORT 3)

Последните два кръга от груповата фаза ще бъдат излъчени през септември. Тогава ще стане ясно кои отбори ще се класират в по-горна дивизия, кои ще отпаднат, както и кои ще бъдат четиримата финалисти, които ще се борят за шампионската титла в УЕФА „Лига на нациите“ през юни 2023.

Обзор и картина от двубоите, изиграни в съответния ден на шампионата, футболните фенове ще могат да видят всяка вечер в 00:15 ч. по DIEMA SPORT 3.

Проследете УЕФА „Лига на нациите“ от 1 юни на живо по NOVA SPORT, в спортния премиум пакет DIEMA XTRA, както и онлайн в платформата PLAY DIEMA XTRA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара