Гледай на живо онлайн финалът ЦСКА - Левски (+ Прогнози)


Във финала между Левски и ЦСКА на 15 май няма да има изявен фаворит. С начален бонус Спорт от PalmsBet можете да обмислите серизоно залог за краен изход Х - определено коефициентът ще е висок и това е логична прогноза.

Последните два мача между двата отбора завършиха именно при този резултат. Все пак това е най-важният мач за Левски и ЦСКА през сезона – финал в турнира за Купата на България, така че ще има тактическо надлъгване и в редовното време може да не бъде излъчен победител.

Залог за брой голове под 2.5 също ще бъде добра прогноза за срещата. Четири от последните пет срещи между Левски и ЦСКА завършиха с два или по-малко отбелязани гола. Левски влиза във финала в серия от четири поредни мача под 2.5 гола. За последно „сините“ направиха резултатен двубой в гостуването на ½-финалите в турнира за Купата срещу Лудогорец. Тогава Левски спечели с 3:2 напук на коефициентите, тъй като Лудогорец бе фаворит за победата. Тимът на Мъри Стоилов спечели и реванша с 1:0, за да се  класира на финала.

По принцип ЦСКА също не прави резултатните мачове. Вярно, че в последните два мача на отбора са паднали девет гола – срещу Славия (3:1) и Лудогорец (0:5). Тези мачове обаче не са показателни. Преди това „червените“ бяха записал осем „под 2.5 гола" в изминалите девет срещи. ЦСКА ще заложи на дефанзивна игра във финала – това ще бъде стилът на Алън Пардю, тъй като Левски е в по-добра форма. Така че, залог под 2.5 гола в срещата е напълно логичен.

Можете да гледате мача на живо тук онлайн: https://play.diemaxtra.bg/event/cl15052022/604183

PalmsBet ви предлага начален бонус спорт в размер на 100% от депозита до 200 лева. Тоест при 200 лв. депозит получавате още 200 лв. Минималният депозит за участие е 10 лв.

Линк за бонуса: https://bit.ly/PalmsBetBonus100

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара