"Моят коментар!" - Пародия на пародията или "Дъ Шоуто" на bTV

Тези от bTV явно са дължали нещо на Любо Нейков! Нама друго обяснение защо пуснаха в ефир новото му предаване "Дъ Шоуто".

Създадено с идеята да пародира вечерните токшоута "Дъ Шоуто" само по себе си може да бъде определено, като една пародия на пародия.

Смешките са страшно глупави и едва ли има човек, който да са разсмели с първия си епизод. Гледах го няколко пъти, за да намеря нещичко, за да мога да кажа, че има надежда, но уви... Не мога!

Ако "Комиците" вече се беше изтъркало, то за това просто не знам какво да кажа. Водещия Чочо дори говори по същия начин, като героя от "Комиците" Ценко Цаков от Плазма ТВ. Той поне имаше нещо забавно в образа си, докато тук наистина е просто една пародия...

Търсих и в мрежата... Нито един положителен коментар не намерих за това предаване! "Лош сценарий, гадни плейбеци, отвратителна игра, срам и позор за БТВ и за компанията /фирмата/ на Любо Нейков" гласи един от коментарите. 

Студиото е направено от палети, нато з някой YouTube канал. Между другото погледнах и там. Първия епизод на "Дъ Шоуто" е качен в тубата, като има по-малко от 1000 гледания. Това е показателно за качеството на предаването. 

И не е невъзможно да стане хубаво шоу. Идеята не е лоша, но реализацията е отвратителна. И в заключение отново ще кажа, че bTV или са дължали нещо на Любо Нейков или този който е одобрил пускането а това шоу е бил пълен идиот...

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара