Cartoon Network – акценти за юни 2021

Първият летен месец по Cartoon Network ще бъде пълен с празнични забавления и маратони с много известни герои. С поредицата „Крейг край реката: летни приключения“, каналът ни кани да играем с децата от Хъркълтън, които от години се забавляват сред природата на Поречието. Cartoon Network са подготвили и нови епизоди от предаването „Гъбчовците!“ и неговите герои - веселите пъстри гъбки.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Крейг край реката: летни приключения“
От 27 юни – всеки ден от 08.40 ч.

Гората до Поречието, което се намира до град Хъркълтън, е идеално място за игра. То е доста необичайно - в него се помещава и Дървото-магазин, управлявано от момиче на име Кит. Учениците в Хъркълтън ползват дървото, за да си разменят там лакомства и играчки. Гениалната банда от герои продължава да ражда нови и нови идеи за игри, а тримата главни герои, Крейг, Келси и Джей Пи, са основните движещи сили на изобретенията и нововъведенията. С „Крейг край реката: летни приключения“, малките зрители ще могат да се присъединят към тримата приятели в много нови вълнуващи приключения.
Още в първия епизод от маратона, героите ще превърнат една незабележима игра в лудо забавление. Става дума за гоненицата. Когато Келси бъде пипната, тя ще преследва всички, освен приятелите си. Другите, обаче, успешно бягат от момичето и тя ще трябва да намери идеалния начин да приключи играта веднъж завинаги.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

„Гъбчовците!“ – Сезон 3
От 13 юни – всеки делник от 10.15 ч.

В света на скритата природа има малък град, на име Гъбкодол. Той е обитаван от цветни гъбки. Те вярват, че всеки в общността има свои собствени уникални отговорности. Ето защо, всеки е еднакво важен. Главният герой, малкият Сет, показва, че си струва да откриеш света и насърчава другите герои да направят същото, чрез неговите научни открития. Майката на Сет, д-р Нанси, лекува гъбките при нужда. Художникът Паскал се грижи другите гъби да могат да се наслаждават на изкуството и да направят ежедневието си по-цветно. Динозавърът Пам изглежда като местен аутсайдер, но благодарение на това тя учи останалите, че винаги си струва да бъдеш себе си.

През юни, по Cartoon Network ще бъдат излъчени новите епизоди от сезон 3. Сет ще иска да избегне задължението да почисти училищното си шкафче. Така убеждава президента на училището за помощ, но той ще превърне кашата от боклуци в шкафчето на Сет в зелено чудовище. Малкият герой ще трябва да измисли начин да поправи грешката, която е направил и да спаси училището. В допълнение, ще научи, че редът е от голямо значение.

□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■□■

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара