Шарън Стоун: Загубих 9 деца чрез спонтанен аборт

Актрисата Шарън Стоун е претърпяла девет спонтанни аборта, пише сайтът People. Тя е коментирала публикация в инстаграм страницата на сайта, която включвала интервю с Пета Мургатройд - жената, разказала за загубата на бебето й по време на бременността, докато съпругът й Макс Чмерковски е в Украйна.

„Ние, като жени, нямаме поле, където да обсъждаме дълбочината на тази загуба. Загубих девет деца чрез спонтанен аборт“, пише Стоун, която е майка на трима сина чрез осиновяване - Куин Кели, Леърд Воне и Роан Джоузеф.

„Това не е малко, физически или емоционално, но ние сме подложени да чувстваме, че е нещо, което трябва да понесем сами и тайно с някакво чувство за провал“, пише в коментара й. „Вместо да получим така необходимото състрадание и съпричастност, от които така се нуждаем. Ако женското здраве е оставено на грижата на мъжете, в най-добрия случай е невежо и жестоко потискащо“, пише 64-годишната актриса. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара