Ученици направиха огромен жест за малките деца СНИМКА

Ученици от Стара Загора радват хората от града с добра инициатива. Младежите са избрали междублоково пространство, на което са нарисували интересни и образователни игри за малките деца.

Вложените от възпитаниците на местна гимназия усилия не остават незабелязани. Живущите в района са им изключително благодарни за изпълнението. Те приветстват идеята и са благодарни за жеста.

„Днес не искам да дам глас на нещо лошо ,но искам всички да чуят за нещо прекрасно. Искам да благодаря на група младежи, ученици от Професионалната гимназия по строителство архитектура и геодезия “ЛУБОР БАЙЕР”облагородяват градски пространства. Днес са избрали двора на нашия блок, нарисуваха място, на което нашите малки деца да се радват и играя , а ние ще се стараем да поддържаме чисто! Благодаря, скъпи, млади хора!,“ написа млада жена.

Както вече ви разказахме има група ученици, които по съвсем различен начин избират да прекарат лятната си ваканция. Вместо да опитат да са полезни за себе си или за околните, пловдивска групичка деца замерят с камъни контейнери за боклук.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара