Да викаш неволята: Младо момче спаси куче, паднало в шахта, не чака институции

Младото момче, родом от Искър, е предприел сам спасяване на куче, което е паднало в шахта.

Жител от Асеновград, където се е развила и ситуацията, му благодари в мрежата и обясни, че в този град явно не може да се разчита на институциите що се отнася за животно в беда.

"Браво на Ангел Симеонов, спаси едно бездомно куче паднало в шахта до завод "Асенова Крепост". Днес беше качен клип в една фб група и хората се опитваха да му дадат вода. Доколкото се чу в клипа са звъняли на институциите да му помогнат, но уви... Та се питам имаме ли действащи институции, ако става въпрос за животно в беда? Помня, че скоро момчета работещи в една тв свалиха малко коте от дърво."

Към публикацията има прикачени и снимки. На тях се вижда как момчето е вдигнало капака на шахтата и се подготвя да спаси кучето.

Десетки хора хвалят младежа за постъпката. Според някои обаче такава помощ и замесване на институция в такъв случай е загуба на време и пари.

"Пари за глупости няма. По-конкретно да правиш институции, които да се занимават с обслужване на улични помияри. Сега примерно, ако си ветеринар и спасяваш на някой собственик стоката, щото му е полезна и е готов да ти плаща, това разбира се е хубаво нещо.", отбелязва Стиглар Н.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара