Eurosport и платформите на Warner Bros. Discovery предлагат униклано отразяване на зимния сезон 2022/2023

Над 600 надпревари, водещите експерти и над 3 500 часа предавания на живо очакват зрителите до края на сезона през април

Феновете на зимните спортове ще имат възможността да се насладят на най-доброто от предстоящия сезон, като всяко голямо състезание от календара на Световната купа и Световния шампионат (освен тези в Швейцария) за сезон 2022/2023 ще бъде излъчено на живо в платформите на Warner Bros. Discovery.

С над 600 състезания и 3 500 часа пряко предаване в ефира на discovery+, Eurosport и Eurosport App, феновете ще имат достъп до най-комплексното и разнообразно съдържание, което ще затвърди статута на Warner Bros. Discovery като „Домът на зимните спортове в Европа“.

Дигиталните платформи на Warner Bros. Discovery, включително тези на Eurosport, ще предоставят на феновете възможността да изпитат в реално време неповторимите емоции от зимните надпревари, включително и задълбочени анализи от специалистите в своето портфолио, които ще предоставят ексклузивно своята експертиза през целия сезон.

За сезон 2022/2023 Warner Bros. Discovery назначи набор от експерти, които ще предложат своята гледна точка относно най-интересните и актуални теми в съответните дисциплини, като в същото време ще предоставят и ексклузивни анализи за зрителите както на линейните, така и на дигиталните платформи.

Потвърдените от Warner Bros. Discovery експерти са:
• Мартин Шмит, Олимппийски шампион в ски скоковете
• Тина Мазе, двукратна Олимпийска шампионка в алпийските ски
• Юстина Ковалчик, двукратен Олимпийски шампион в ски бягането

Сезонът в алпийските ски започва със състезанието от Световната купа в Зьолден, Австрия, къдто ще видим гигантски слалом при мъжете и жените, докато кампанията в ски скоковете стартира на 5 ноември с надпреварата във Висла, Полша.

Февруари и март ще бъдат най-важните месеци от ски сезона, като платформите на Warner Bros. Discovery ще излъчат на живо състезанието от Световния шампионат по алпийски ски в Куршевел Мерибел (6-19 февруари), последвано от надпреварата по ски северни дисциплини в Паница, Словения (22 февруари – 5 март).

„Имаме богата история в разказването на историите на легендарни скиори и над 30-годишно наследство в отразяването на най-значимите състезания в света. Днес продължаваме да привличаме най-големите актуални герои и бивши звезди в зимнтие спортове, за да ни помагат да вдъхнем живот на тези истории и да ги направим още по-комплексни и интригуващи за нашите зрители.“, коментира Скот Иънг, старшши вицепрезидент на отдел „Съдържание и продукция“ в Warner Bros. Discovery Sports.

„След предходния зимен сезон, в който привлякохме рекордна по численост аудитория, като показахме на живо най-незабравимите моменти от Олимпийските игри и предложихме по-голям набор от състезания от която и да е друга телевизия, сега ще се стремим да комбинираме нашия несравним мащаб, задълбочена експертиза и способност за разкаване на истории, за да отключим силата на ските, ски скоковете, сноуборда и всички останали зимни дисциплини за феновете в цяла Европа.“, добави Иънг.

Първото отразяване на зимни спортове от страна на Warner Bros. Discovery, в лицето на Eurosport датира от 1989 г., като натрупаните през годините опит и експертиза доведоха до рекордния рейтинг, регистриран по време на Олимпийските игри в Пекин през 2022 г. Над 156 млн. зрители в Европа избраха платформите на Warner Bros. Discovery по време на Игрите тази година, които бяха излъчение в над 50 страни от Стария континент, а над 1 млрд. минути от турнира бяха стриймнати по discovery+ и Eurosport.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара