iPad с 16-инчов дисплей се задава през 2023 г.

По данни на The Information, Apple може би подготвя iPad с много голям екран, 16 инча. Запознати източници споделят пред изданието, че моделът може да се появи през последното тримесечие на 2023, но плановете могат да се променят.

Това е първият път, в който има слухове за таблет с толкова голям екран. Досега имаше данни за такива с 14- и 15-инчови дисплеи. Според журналиста от Bloomberg, Марк Гурман, такъв модел може да се появи още догодина.

Информацията се потвърждава и от Рос Янг от DSCC, който очаква, че най-рано идната година, Apple може да пусне 14.1-инчов iPad Pro с Mini LED технология. Към момента най-големият модел е 12.9-инчов.

Евентуален по-голям дисплей ще помогне за по-висока продуктивност при някои потребители, но пък ще го направи по-непрактичен за пренасяне. Доста е вероятно и този модел да е значително по-скъп.

Източник: The Information

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара