BeReal е приложение на годината в селекцията на Apple App Store Awards

Apple обяви печелившите от тазгодишните награди за най-добрите приложения и игри в App Store. Общо 16 са отличените попълнения, включително и в новата категория за културно въздействие.

Сред наградените са както нови заглавия, така и вече познати на потребителите. За най-добро приложение за iPhone беше определено BeReal, за iPad е GoodNotes 5, при Mac беше наградено MacFamilyTree 10, при Apple TV наградата грабна Cine y TV en Espanol, а при Apple Watch тя отива при Gentler Streak.

Що се отнася до игрите, наградени са следните заглавия за съответните платформи: Apex Legends Mobile, Moncage, Inscryption и El Hijo. В Apple Arcade е отличена Wylde Flowers, а за игра на годината в Китай е позиционирана League of Legends Esports Manager.

Тази година редакторите на App Store избраха още пет приложения със значително въздействие. Те са в категорията Културно въздействие и са както следва: How We Feel, Dot's Home, Locket Widget Waterllama, Water Tracker и Inua - A Story in Ice and Time.

Победителите ще получат трофей, статуетка под формата на иконата на App Store, която е изработена от алуминий.

Източник: Apple

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара