Таблетът Nokia T21 вече се продава в България за 549 лв.

Българското подразделение на Nokia Mobile обяви, че на нашия пазар вече може да бъде намерен представения в началото на септември таблет Nokia T21. Тук вече се продава LTE версията с две SIM карти в конфигурация 4/128 GB и в цвят Charcoal Grey на препоръчителна цена 549 лева.

Устройството е с изработен от алуминий корпус и 60% рециклирана пластмаса в покритието на антената. Ползва осемядрен чипсет Unisoc T612 и разчита на Android 12, която ще получи два основни ъпгрейда и 3 години поправки на сигурността.

Отпред посреща 10.36” 5:3 дисплей с резолюция 1200 х 2000 пиксела, типична яркост 360 нита и поддръжка на активен стилус Wacom. Батерията е с капацитет 8200 mAh и поддържа зареждане при 18 вата (10-ватово в комплекта), а освен това откриваме две 8МР камери, стерео говорители, аудио жак, IP52 рейтинг и NFC.

Компанията изтъква, че устройството е сертифицирано от Netflix за стрийминг на HD видео, а версиите с LTE могат да се ползват за провеждане на разговори и изпращане на SMS - единият nanoSIM слот е хибриден с поддръжка на microSD. Чрез функцията Second Screen може да се ползва и в комбинация с Windows.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара