Нова реклама на Samsung се шегува с липсата на сгъваем iPhone (ВИДЕО)

Samsung продължава да се заяжда с Apple, този път чрез нова реклама. В нея южнокорейците се подиграват на компанията от Купертино, че все още няма смартфон със сгъваем екран.


Видеото насърчава потребителите да преминат от другата страна (в случая на оградата) и да изберат устройство на Samsung. Иначе ще им се наложи да чакат докато Apple има подобни предложения.

В последно време Samsung все по-агресивно таргетира собствениците на iPhone с рекламите си. След анонса на серията iPhone 14 компанията дори се подигра с новите устройства. Сега отново се залага на липсата на иновации при Apple.

Apple изглежда обмисля навлизането в сегмента на сгъваемите смартфони. Компанията обикновено изчаква налагането на дадена технология преди да я въведе. Това означава, че ще мине време преди да видим подобни попълнения.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара