Първи изображения на предполагаемия Xiaomi 13 Pro разкриват нова плочка за камерата

Очакваме през декември Xiaomi да представи новата си флагманска серия смартфони Xiaomi 13, като устройствата традиционно се предизвикват голям интерес. Междувременно се появиха и изображения, които показват как може да изглежда Pro версията.

Те са от лийкъра @OnLeaks и разкриват интересна промяна в секцията с основната камера. Тя е по-голяма и с квадратна форма. В нея има три сензора и светкавица. Освен това устройството изглежда ще предложи извит екран с диагонал 6.55 инча и отвор за селфи камерата.

Наличен е IR предавател в горната рамка, а размерите на устройството са 163 x 74.6 x 8.8/11.8 мм. Очакванията са, че серията ще включва новия флагмански чипсет Snapdragon 8 Gen 2, като могат да бъдат представени на 28 декември.

Малко по-късно лийкърът сподели и изображения на Xiaomi 13. Този модел е с по-различен дизайн, като включва плоска странична рамка. Секцията с основната камера също е квадратна, като има два по-големи и един по-малък сензори.

Източници: CompareDial, Zoutons

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара