Black Adam излиза в HBO Max на 16 декември

Блокбъстърът „Черния Адам“ с екшън звездата Дуейн Джонсън – Скалата ще може да се гледа в стрийминг платформата HBO Max у нас от 16 декември. Дуейн Джонсън влиза в главната роля като любимия антигерой на феновете на вселената на DC, пренасяйки завладяващата история за произхода на Тет Адам за първи път на голям екран.

Джонсън също така е и продуцент на филма с компанията си Seven Bucks. „Черния Адам привлече вниманието ми, когато бях много млад“, разказва Джонсън, „обичах комикси и винаги съм бил дете на DC. Харесвах Черния Адам, защото той беше един от малкото супергерои, супер злодеи, антигерои — както и да го категоризирате — които имаха тъмна кожа и приличаха на мен. Освен това той винаги е бил гадняр“.

Пътят на проекта към голям екран е доста дълъг – десет години – и през това време Джонсън все повече започва да харесва героя и възможността да влезе в образа му - „той е нещо, което е част от моята ДНК и моята душа от много, много години“. На Джонсън партнират Алдис Ходж като Хоукмен, Ноа Сентинео като Разбивачът на атоми, Куинтеса Суиндел като Циклон, Мохамед Амер, Бодхи Сабонгуи и Пиърс Броснан като Доктор Фейт.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара