OnePlus 11 се появи предпремиерно + част от спецификациите

OnePlus подготвя премиерата на следващия си флагман, като той най-вероятно ще се появи под името OnePlus 11. И докато до анонса все още има време, благодарение на лийкъра @OnLeaks, вече разполагаме с официални изображения на устройството, а и редица от очакваните му параметри.

Моделът ще се предлага в черен и зелен цвят, като изглежда има и матово покритие на гърба на зеления, а при черния може да е с лек релеф. Най-голямо впечатление прави, разбира се, основната камера, която е в кръгла секция, изнесена в ляво и част от леко повдигната зона. Видими са логото на Hasselblad и бутон Alert Slider. В случая обаче изображенията са само на гърба на устройството.

Иначе основните характеристики би трябвало да включват AMOLED екран с диагонал 6.7 инча, резолюция Quad HD+ и честота на опресняване 120 херца. Той, разбира се, ще използва чипсет Snapdragon 8 Gen 2 в комбинация с до 16GB RAM и батерия с капацитет 5000 mAh с бързо зареждане до 100 вата.

Задната камера е тройна и се състои от 50MP главен сензор, 48MP с ултраширокоъгълен обектив и 32MP с телефото обектив. За селфита ще има 16MP сензор. Моделът се очаква през първото тримесечие на идната година.

Източник: GadgetGang

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара