Стрийминг услугата SkyShowtime стартира в България на 14 декември за 3.99 евро на месец

Както вече писахме, на 14 декември в България ще бъде достъпна още една стрийминг услуга - SkyShowtime. Тогава тя ще стартира още в Босна и Херцеговина, Словения, Сърбия, Хърватия и Черна гора, като обещава да предостави за първи път ексклузивно и емблематично забавление, включително първокласни холивудски филми и ексклузивни нови сериали от най-големите студия в света. Стартът на платформата у нас следва навлизането на SkyShowtime в Дания, Норвегия, Финландия и Швеция през септември, както и в Нидерландия и Португалия през октомври.

Клиентите на седемте пазара в Централна и Източна Европа ще имат достъп до ексклузивни телевизионни премиери на филми от Universal Pictures и Paramount Pictures, нови и ексклузивни игрални сериали, детско и семейно съдържание и селекция от емблематични библиотечни заглавия, както и пълни колекции от Nickelodeon, DreamWorks Animation, Paramount+, SHOWTIME, Sky Studios и Peacock – всичко това на едно място. SkyShowtime ще предлага и местни оригинални програми, документални филми и специални предавания от своите пазари.

SkyShowtime ще разшири дейността си в Албания, Косово, Полша, Румъния, Северна Македония, Словакия, Унгария и Чехия през февруари догодина. Услугата ще се предлага директно за потребителите през сайта skyshowtime.com и през приложение за iOS, tvOS, Android, Android TV, Google TV и LG TV. Вече знаем и цената на месечния абонамент - в Босна и Херцеговина, Словения, Сърбия, Хърватия и Черна гора тя е 5.99 евро на месец, но в България услугата ще бъде достъпна за 3.99 евро на месец, което ще я изправи в директна конкуренция с HBO Max, Netflix и Disney+.

SkyShowtime ще включва хиляди часове качествено забавление за цялото семейство и ще бъде дом на богат избор от най-очакваните сериали и филми в света. От момента на стартиране, местната аудитория ще има достъп до разнообразна селекция от сериали и филми, включително: 1883, 1923, A Friend Of The Family, Ambulance, American Gigolo, Blocco 181, Halo, Law & Order Season 21, Let the Right One In, Mayor Of Kingstown, Marry Me, Pitch Perfect: Bumper in Berlin, Sing 2, Star Trek: Strange New Worlds, Super Pumped: The Battle for Uber, The Calling, The Fear Index, The First Lady, The Hanging Sun, The Midwich Cuckoos, The Northman, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy и Yellowstone.

Новите сериали, които ще се предлагат в SkyShowtime през следващите месеци, включват някои от най-очакваните заглавия като Funny Woman, Ripley, Rabbit Hole, ThreeWomen и A Town Called Malice. Освен това, SkyShowtime е домът на новите хитови филми на Universal Pictures и Paramount Pictures, които ще бъдат достъпни в платформата след излизането им по кината. Новите филми, които ще се предлагат в SkyShowtime, включват: Top Gun: Maverick, Jurassic World Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Bad Guys and The Black Phone. Други блокбастъри, които ще бъдат достъпни в услугата, включват Redeeming Love, Downton Abbey: A New Era и Belfast.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара