SkyShowtime се предлага за 1.99 евро на месец при абонамент до 25 януари 2023 г.

Стрийминг услугата SkyShowtime отбелязва започването на работа в България с предложение за 50% от абонаментната такса. Офертата е налична за ограничен период от време и позволява на новите клиенти, които се регистрират през skyshowtime.com, да получат постоянно 50% намаление за стандартната цена на месечния абонамент.

Това означава, че всички, които се възползват от предложението, ще плащат по 1.99 евро на месец вместо стандартната такса 3.99 евро. От самото начало ще е достъпна богата колекция от сериали и филми като American Gigolo, Halo, Let the Right One In, Marry Me, Sing 2, Star Trek: Strange New Worlds, The Calling, The Hanging Sun, The Northman, The Offer, The Rising, Tulsa King, Vampire Academy и Yellowstone.

SkyShowtime е мястото, където ще могат да бъдат открити новите блокбастъри на Universal Pictures и Paramount Pictures, които ще са налични за стрийминг след представянето им по кината. Сред тях са Top Gun: Maverick, Jurassic World: Dominion, Minions: The Rise of Gru, The Bad Guys и The Black Phone. В услугата ще се предлагат още заглавия като Redeeming Love, Downton Abbey: A New Era и Belfast.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара