Романтично предложение за брак 50 метра над земята в „Един за друг“

Красиво и романтично предложение за брак на височина от над 50 метра изненада една от участничките в любимото семейно предаване „Един за друг“. Виктория каза „Да“ на Явор, който събра смелостта да сбъдне мечтата на своята избраница по нетрадиционен начин. Той коленичи пред Вики на нестабилна платформа и й зададе съдбовен въпрос. Въпреки че двойката не успя да се справи с изпитанието, двамата получиха ценна награда – обещание за дълъг и щастлив съвместен живот. 

Двойката влезе в предаването със заявка да даде втори шанс на връзката си. Виктория и Явор са заедно от 10 години и имат дъщеря. След като се налага да преглътне липсата на предложение за брак от страна на Явор, чашата на търпението за нежната половинка прелива след нежеланието му за второ дете и тя решава да прекрати отношенията им. Следва раздяла от половин година, но двамата намират отново пътя един към друг и влизат в „Един за друг“, за да се преоткрият и затвърдят и любовта си.

По-сплотени от всякога на ръба на пропастта бяха двойките в последното състезание преди големия финал утре вечер. Мъжете бяха опора на своите половинки, които трябваше безрезервно да им се доверят. Димана и Христо се справиха най-бързо, а Габи и Десо имаха проблеми в края на играта и завършиха последни. Виктория успя да събере всички осем картончета, но в края на платформата залитна и падна от гредата. Въпреки това всички четири двойки продължават към следващото предизвикателство.

В предстоящия епизод тази вечер участниците ще преживеят вълнуваща среща със специални гости - финалистите от сезон 1 Елена и Пламен и победителите в третия сезон на предаването Симона и Борислав. В навечерието на големи финал, двойките ще получат друга голяма изненада – ще имат възможността да се срещнат с най-близките си. Te ще прекарат деня преди най-важната битка в уюта на собствените си домове, заобиколени от любовта и подкрепата на любимите им хора. Как ще ги посрещнат, не пропукайте от 20:00 ч. по NOVA.

Кой ще бъде големият победител? Грандиозният финал в сезон 4 на най-романтичното предаване „Един за друг“ гледайте утре вечер -  20 май, от 20:00 ч. по NOVA. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара