Благой Георгиев е големият победител в Survivor 7

Благой Георгиев е големият победител в сезон 7 на "Сървайвър"! Той получи най-много гласове от журито, съставено от изгонени участници, повечето от него, и спечели титлата "Последният Оцелял" и наградата от 150 000 лв. 

Благо посвети наградата на своите деца: "Исках да не ги предам, за тях се борех докрай“.

Повечето бяха впечатлени от силната воля на Благой, който издържа седмици наред на самотния Остров на отшелника и отбеляза осем победи в дуели за оцеляване.  

Втора при гласуването остана студентката Ермина, а трети - финансовият представител Дани. Въпреки че се бориха с всички сили и показаха изключителни физически качества, те не успяха да предизвикат достатъчно симпатии в журито. 

"През цялата игра мислех за децата ми. Исках да бъда пример за тях“, развълнуван обясни многодетният баща. Освен титлата "Последният оцелял“, той отнесе и чек за 150 000 лева.

"И все пак чалга коалицията победи, а Едис си плю на принципите и заканите срещу тази коалиция, доста се изложи. Снежана въпреки че беше изгонена от Благо и многократно набелязвана за изгонване от него... тя въпреки това даде подкрепата си за него.

Аз лично бих гласувал за някой от двамата младежи, защото освен физическа, показаха и социална игра, а и имат повече нужда от тези пари. Докато Благо беше в изгнание, тук-там да го видим по телевизията и дори му подариха 1-2 битки на острова на отшелника (поне останахме с такива впечатления в битката му с лекоатлета). За мен това не е човек-сървайвър. А и Благо има пари.. Ама така е, парите при пари отиват", коментира развоя на играта зрител.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара