И пак "Черешката на тортата" това лято!?

Любимото кулинарно предаване „Черешката на тортата“ връхлита телевизионния ефир с нов сезон от 22 май. 

Всяка делнична вечер от 20:00 ч. по NOVA известни българи ще запретнат ръкави и ще покажат на какво са способни в кухнята под зоркия поглед на кулинарното гуру шеф Иван Манчев. Следващата седмица сили ще премерят Мисис България 2022 Манита Вартан, певицата Катя Близнакова, звездната участничка в сезон 5 на Hell’s Kitchen България Деси Цонева, чаровният актьор от хитовите сериали на NOVA “Много мой човек“ и „Братя“ Калоян Катинчаров и футболният треньор Вили Вуцов. 

Старт на кулинарната седмица ще даде Mисис България 2022 Манита Вартан. Дебютантката в предаването ще включи кулинарната машина на времето и ще се върне към арменските си корени, приготвяйки за гостите ястия от местната кухня. Мантъ, хоровац и гата ще бъдат само част от гозбите с богата история в пищното меню, с което Мани ще опита да разбие клишето, че красивите жени не могат да бъдат страхотни домакини. Очакванията на гостите по време на вечерята ще бъдат високи, историите интересни, а едно музикално изпълнение ще зарадва ухото на компанията.  

Изпълнителката Катя Близнакова ще покани зрителите и гостите в еклектичния си дом във вторник. Сладкодумната Катя ще пусне на воля въображението си и ще предложи стегнато сезонно меню, в което всяко ястие ще има приказно наименование. Храната й ще бъде цветна като самата нея и ще носи добро настроение. По-късно предстоят любопитни теми на разговор, а една от тях ще предизвика Деси Цонева да зададе провокативен въпрос, който никой не е очаквал. Какви предмети обича да колекционира Катя и по какъв начин ще избере да посрещне компанията? 

В сряда актьорът от хитовите сериали на NOVA “Много мой човек“ и „Братя“ Калоян Катинчаров ще се спре на концепция за италианско меню. Въпреки че няма много опит в кухнята, за домакина няма вариант да се провали. По тази причина Калоян ще избере да играе на сигурно, като повика подкрепление от най-близките си приятели от НАТФИЗ. Борбата му с блендера докато приготвя песто ще предизвика у шеф Манчев критика, но и сълзи от смях. На масата освен гореща храна, ще има и горещи въпроси, а една от участничките ще бъде готова да стане тъща на харизматичния актьор. 

Широката усмивка, оцеляла в петия сезон на Hell’s Kitchen – Деси Цонева, ще се развихри като истинска фурия в кухнята в четвъртък. Телевизионната наследница ще се бори за титлата кралица на импровизациите с експлозия от вкусове и основни ястия с три вида месо. Като истински любител кулинар, тя е подготвила разточително меню, с което ще демонстрира познанията си. Провокациите няма да имат край, а зрителите ще разберат как мъжът на Деси е успял да я спечели и как човек се превръща от бохем в домошар. Нестандартна игра и подаръци очакват гостите за финал. 

Кулинарното дерби в края на седмицата ще закрие един от най-темпераментните треньори по футбол – Вили Вуцов. Предстои отборно готвене, а капитан ще бъде синът на Вили – Петър. Въпреки че общителният треньор с неподправено чувство за хумор не може да готви, той ще вложи сърце и душа във всичко, което прави. Менюто на лошото футболно момче ще бъде спортно, а за десерт ще предложи „блъскан“ чийзкейк. Във второто полувреме от деня – вечерята, Вили ще разкрие какъв е бил като малък и какви спомени има за възпитанието с доказана марка Иван Вуцов.  

Kой ще бъде човекът с най-много разминати очаквания през следващата седмица? Какви интересни разкрития ще направят звездните участници? И кой от тях ще грабне плакета от шеф Манчев? Гледайте в новите епизоди на „Черешката на тортата“ следващата седмица от понеделник до петък в 20:00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара