Да преминеш през леглата на Тил Линдеман, Лорис Кариус и Гавин Росдейл, след което да укротиш Звяра

В Германия излезе документален филм за тенис звездата Александър Зверев и неговата приятелка, популярната актриса и модел София Томала.

В лентата главните герои разказват как успяват да поддържат прекрасни отношения, въпреки че разликата във възрастта им е сериозна (Томала е с осем години по-голяма), а отделно двамата са много заети с работата си.

София и Александър се познават отдавна, но връзката им започна през 2021-ва.

Тогава красавицата официализира новия си приятел със снимка на страстна целувка между двамата на плажа. Такива се натрупаха много през последните две години.

Дъщеря на секссимвола Симоне Томала, София започва от съвсем малка да се снима във филми, след което се изявява и като модел.

Дълго време нейни снимки красяха корицата на немската версия на списание Playboy.

По различно време тя успя да спечели сърцата на вокалиста на Rammstein Тил Линдеман, норвежкия певец Анди ЛаПлегуа (Icon of Coil), британския музикант Гавин Росдейл, бившия вратар на Ливърпул Лорис Кариус и др.

Въпреки това тя твърди, че с никого не се е чувствала толкова добре и спокойно, колкото със Зверев.

"Липсваме си и се опитваме да сме заедно възможно най-често!", споделя Томала.

София се опитва да не пропуска големите турнири с участието на нейния любим и винаги го подкрепя горещо от трибуните.

Мнозина смятат, че 33-годишната красавица най-после е успяла да укроти Зверев.

През последните години спортистът имаше доста проблеми с правосъдието и и дори бе заплашен със затвор, след като беше обвинен в домашно насилие от бившата си приятелка Олга Шарипова.

София обаче е категорична, че опознавайки добре Александър, е убедена, че обвиненията са фалшиви.

"Ние се обичаме и уважаваме - това е основното нещо в живота ни!", заяви Томала.

Иначе разказът на Шарипова касаеше 2019-а и беше наистина потресаващ.

Саша опитал да я задуши с възглавница, а когато най-накрая успяла да се отскубне, се оказала боса на улицата без пукната пара, а само с телефон в ръката си. Тогава тя показа като доказателство и няколко скрийншота от чат по Viber, в който се моли на познат да ѝ помогне.

Но бурята се размина и Зверев вече не мисли минали неща. Мечтае да си върне най-добрата форма, която го изведе до толкова триумфи, както и връзката му със София да продължи по начина, по който протича в момента - в пълна хармония.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара