Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

Времето днес ще е като за по тениска - слънчево и топло

Днес ни очаква топло време, предразполагащо за къси ръкави. През деня се очертава да бъде предимно слънчево, с...

Днес ни очаква топло време, предразполагащо за къси ръкави. През деня се очертава да бъде предимно слънчево, само с временни увеличения на облачността, след обяд купеста. Това става ясно от прогнозата за времето на Националния институт по метеорология и хидрология.

Оттам предупреждават, че на отделни места, главно в Югозападна България ще превали краткотраен дъжд.

Вятърът ще бъде слаб, предимно от изток.

Температурите вече ще напомнят, че сме в сезона на разцъфналата пролет, като живакът ще достигне максимални стойности между 20 и 25 градуса, в София - 22-23 градуса. По морския бряг температурите може да бъдат и малко по-ниски.

Времето ще е подходящо за планина, като там ще бъде предимно слънчево, само около и след обяд с купеста облачност.

По високите части вятърът ще се ориентира от северозапад, ще се усили и вечерта ще бъде умерен. Максималната температура на 1200 метра ще е около 15 градуса, на 2000 метра - около 7 градуса.

По Черноморието също ще се радват на слънце, като ще духа слаб вятър от изток-североизток. Максималните температури ще са около 15-17 градуса. Температурата на морската вода е 13-15 градуса.

Вълнението на морето ще бъде 3 бала, но постепенно ще отслабва.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!