Късната емисия на bTV Новините - вече от 22ч.

От 22 май късните новини ще бъдат в летен режим всеки делничен ден

От 22 май 2023 г. късната емисия на bTV Новините ще се излъчва от 22 часа от понеделник до петък през летния сезон. Вече традиционната промяна в програмната схема на bTV  поставя още по-силен акцент върху новинарското съдържание през по-топлите месеци. На фона на продължаващата политическа криза и динамични събития в страната нюзрумът на bTV продължава да поставя на фокус пълната и обективна картина за процесите, които определят бъдещето ни и оказват въздействие върху качеството на живот на хората. Водещи на късната емисия са Мария Ванкова и Полина Гергушева. 

„Планирането на късната емисия на bTV Новините с час по-рано през летния сезон, когато телевизия традиционно гледат повече хора, е част от стратегията ни да бъдем по-близо до зрителите. През последните години достъпът до актуална и достоверна информация става все по-важен, както и навременното и точно отразяване на актуалните събития и процеси“, каза Антон Хекимян, директор „Новини, актуални предавания и спорт“ в bTV Media Group.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара