„Паячето Лукас“ с нови епизоди по Cartoonito

Очакват ни нови приключения с веселите герои

Паячето Лукас разказва историята на млад паяк, който живее в къща на човешко семейство заедно с тяхното куче Авокадо, хамелеонът Боуди и мухата Финдли. Хората от къщата никога не са наоколо, затова поредицата проследява паячето и приятелите му в ежедневните им приключения. В една от историите Лукас и Боуди помагат на Финдли, който е обсебен от хапването, да се научи на търпение. Той трябва да избегне изгарянето на езика си преди изстиването на бисквитките. В друг случай Лукас бива преследван из къщата от играчка робот. Приятелите си помагат в трудни ситуации и много се забавляват заедно.

Ще видим и ред други приключения на тези забавни герои. В един  от предстоящите епизоди  Арло разбира погрешно урока за това, какво става, когато се смееш на другите. В друг епизод Лукас и Финдли се състезават из къщата, за да определят кой е най-бързият от двамата. Но какво ли ще се окаже?

Новите епизоди започват на 15 май по Cartoonito. Като ще се излъчват всеки ден от 16.30ч.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара