Меси приел да заиграe в Саудитска Арабия срещу 522 млн.

Според сензационна информация преминаването на Лионел Меси в Саудитска Арабия е “свършен факт”.

Договорът на аржентинеца с ПСЖ изтича през лятото и стана ясно, че седемкратният носител на Златната топка няма да удължи престоя си във френската столица.

Това се случва, след като Меси беше наказан от ПСЖ за нерегламентирано пътуване до Саудитска Арабия, където е посланик в областта на туризма.

Меси поднесе извиненията си чрез видео и оттогава се върна към тренировките на първия отбор, но двугодишният му престой в Париж изглежда приключил.

Капитанът на Аржентина е силно свързван със завръщане в Барселона, към която се присъедини като 13-годишен през 2000 г.

Но докато “блаугранас” проучваха начини за осъществяване на сделката, AFP, позовавайки се на източник, близък до преговорите, твърди, че Меси ще се присъедини към дългогодишния си съперник Кристиано Роналдо в Близкия изток.

Смята се, че сделката с местния Ал-Хилал е на стойност цели 522 милиона паунда, което я прави един от най-скъпите договори в историята на спорта.

Роналдо подписа за Ал Наср през декември и според информацията получава зашеметяващите 175 млн. паунда годишно. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара