Отлагат финала на Stranger Things

Финалният сезон на култовия сериал на Netflix "Stranger Things" се отлага във времето. Това става ясно от изявление на създателите на шоуто Мат Дъфър и Рос Дъфър, известни като братята Дъфър.

Двамата посочват, че стачката на Гилдията на сценаристите в Америка не позволява започването на снимките по петия сезон на сериала.

Шоурънърите обясняват, че при започване на снимките сценарият продължава да се пише, за да се оптимизира времето.

"Въпреки че сме развълнувани да започнем продукцията с нашия невероятен актьорски състав и екип, това не е възможно по време на тази стачка. Надяваме се скоро да бъде постигнато справедливо споразумение, за да можем всички да се върнем на работа", коментират братя Дъфър.

С това "Stranger Things" се присъединява към все по-голямата група на сериали на Netflix като "Big Mouth" и "Cobra Kai", които са изправени пред забавяния и сериозни паузи на фона на продължаващата стачка на сценаристите.

След края на оригиналния "Stranger Things" феновете могат да очакват анимационен сериал, развиващ се в света на "Stranger Things", който ще бъде продуциран от братята Дъфър, Шон Леви и Дан Коен.

В Англия пък ще бъде поставена пиесата "Stranger Things: The First Shadow", която ще се поставя в West End Phoenix Theatre в Лондон.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара