Дойде краят и на Yellowstone

Още един популярен сериал скоро ще приключи, но дори преди края му е ясно, че ще има продължение. Такъв е светът на телевизията днес...

Петият сезон на Yellostone, популярната нео-уестърн драма с Кевин Костнър в главната роля, ще бъде негов последен.

Това беше потвърдено от Paramount на 5 май, малко след като се появиха слухове, че Костнър планира да се оттегли от ролята на Джон Датън III в края на сезона.

Yellowstone е творение на сценариста Тейлър Шеридан и от премиерата си през 2018 г. досега се превърна в безспорен хит. Сериалът разказва за семейство Датън, собственици на голямо ранчо в Монтана, и отношенията им с хората наоколо.

Петият сезон всъщност започна още в края на 2022 г., но е разделен на две половини. Излъчването на останалите епизоди ще започне през ноември т.г.

Още през декември обаче на екран ще се появи продължение на историята под формата на нов сериал.

Информацията също е официална и идва от студиото. За момента няма обявени актьори за това ново шоу, но Deadline още през февруари съобщи, че Матю Макконъхи преговаря за участие в него. Сега изданието посочва, че преговорите с носителя на "Оскар" продължават, както и че няколко души от актьорския състав на Yellowstone също ще имат роли в проекта - или поне са получили предложения за такива.

Новият сериал ще се излъчва в САЩ по Paramount Network, а след това в стрийминг услугата Paramount+. Това означава, че в България вероятно ще може да бъде гледан в SkyShowtime.

Обявяването на продължението не е изненада - успехът на Yellowstone, чиито зрители стават все повече сезон след сезон, стана основа за цяла споделена ТВ вселена, дело на Шеридан.

Зрителите вече видяха две шоута с предисторията на семейство Датън - "1883" със Сам Елиът и "1923" с Харисън Форд. Работи се по поне още два сериала - Bass Reeves и "1944".

Не е изненада и новината за края на оригиналния сериал. Много възможно е тя да е свързана с желанието на Костнър да се оттегли.

Медии, следящи филмовата индустрия отвъд Океана, съобщават, че актьорът и създателят на Yellowstone Шеридан от месеци водят спорове около датите за снимки на шоуто.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара