“Игри на волята” 5 противопостави мъже срещу жени в епична първа битка

Най-екстремното риалити “Игри на волята” даде начало на своя пети сезон с грандиозна премиера по NOVA. Първите 18 участници стъпиха на Арената, за да се впуснат в приключението на своя живот. На старта тежка битка противопостави три отбора - женски, мъжки и смесен, съставен от три двойки, свързани семейно или романтично.

Залогът по време на първия сблъсък беше висок - отборът победител получи възможността да прекара вечерта на изоставен плаж, но в удобна палатка и с наличието на обилна храна. Загубилите трябваше да нощуват гладни под звездите. Битката спечели отборът на двойките, а на последно място завършиха дамите. Мъжете се класираха на второ място и това им донесе скромна вечеря и ограничени удобства. Радостта на отбора на двойките обаче ще бъде помрачена бързо, защото те ще трябва да се изправят срещу любимите си хора, в преследване на победата във втория премиерен епизод на “Игри на волята”, който ще се излъчи в неделя от 20:00 часа по NOVA.

Отборът на жените, изпълнен с шампионки и много силни и умни дами, ще бъде облечен в жълт екип. В него ще се изявяват десеткратната европейска и шесткратна световна шампионка по самбо Мария Оряшкова, европейската и световна шампионка по кикбокс и таекуондо Албена Ситнилска, световната шампионка по калистеника Цвети Станева, балканската вицешампионка по спортно ходене Радосвета Симеонова, републиканската шампионка по плуване Ива Георгиева и студентката по право Виктория Йорданова.

Отборът на мъжете включва разнородни личности, а това, което ги обединява, е силната им амбиция. Бившият командос и лична охрана Пеньо Гатевски - Гатьо, бившият плувец и модел Калоян Митов, футболният съдия Крум Апостолов, агрономът Даниел Димов, културистът Николай Кръстев и предприемачът Цветелин Гешов са силните мъже, които ще виждаме на Арената в червени екипи.

В “Игри на волята” влизат и шестима участници, свързани семейно или романтично. Те съставиха отбора на двойките. Красимир Дунев, сребърният медалист от Олимпиадата в Атланта през 1996 г. и председател на Българската федерация по спортна гимнастика, влезе в риалити формата заедно с дъщеря си Никол Дунев, която също е треньор по спортна гимнастика. В отбора на двойките има и двама братя - програмистът Момчил Василев и специалистът по вътрешен контрол Васил Василев. Отборът на двойките допълниха носителката на титлата Мис България за 2018 г. Теодора Мудева и нейният любим - моделът Румен Радев.

Спокойствието за трите отбора няма да трае дълго. Вторият премиерен епизод на “Игри на волята” 5 в неделя ще донесе сериозен обрат за отбора на двойките. Те ще трябва да се борят за мястото си на Арената срещу най-близките си хора. В екстремната надпревара ще влязат още 10 нови участници в неделя вечерта.

Не пропускайте втория премиерен епизода на „Игри на волята“ на 3-ти септември от 20:00 часа по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара