Есенният сезон на NOVA стартира с рекордно постижение

След забележителните постижения през пролетта, NOVA започна и есенния сезон с рекорд. Той бе поставен от петия сезон на най-екстремния риалити формат „Игри на волята“, с който медията стартира есенната си програма снощи. Според официалните пийпълметрични данни, първият епизод на формата е регистрирал аудиторен дял сред населението в активна възраст (18-49 г.) от 42.6%. Този резултат е най-високият старт за „Игри на волята“ от появата му в българския телевизионен ефир през 2019 година. Освен рекорд, първият епизод на хитовото предаване тази година бележи и завидна преднина пред основния медиен конкурент.
 
Впечатление прави постоянно увеличаващият се зрителски интерес по време на първия епизод на „Игри на волята“, сезон 5. Той стартира с аудиторен дял от около 35%, който непрекъснато нараства до привличането на над 50% от зрители в активна възраст в края на предаването, докато по същото време втората телевизия в класацията е отчела аудиторен дял от около 7%.

След силното начало на есенния телевизионен сезон, NOVA ще предложи още висококачествени продукции в праймтайм – любимото шоу „С Рачков всичко е възможно“, култовото предаване „Сделка или не“, семейният комедиен сериал „All Inclusive“. В продължение на стратегическия ангажимент за подкрепа на българското филмопроизводство на всички платформи, медията ще предложи и два изцяло нови български сериала – модерната семейна поредица „Алея на славата“ и криминалната драма „Клетката“. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара