Интригуващи нови участници щурмуват "Черешката на тортата"

От 15 януари (понеделник) новите епизоди на „Черешката на тортата“ ще изненадат с изключително колоритни участници, любопитни рецепти и емоции, гарнирани с интересни истории и много добро настроение. В продължение на пет седмици всяка делнична вечер в 20:00 ч. популярни личности със страст към храната ще отварят домовете си за зрителите на NOVA. Кой ще спечели плакета, ще реши строгият, но справедлив шеф Иван Манчев.

С много хъс и енергия в кулинарното риалити ще се впуснат световноизвестна ясновидка, звезда в баскетбола, една от най-красивите телевизионни водещи, талантливи актьори и изпълнители. В битка за победата зрителите ще видят още един от най-желаните мъже, популярен дизайнер и известен имитатор. Дебют в предаването ще направи и ослепителна дама, преживяла тежка лична загуба. В гореща надпревара ще се впуснат още участници от различни сезони на кулинарния формат „Hell’s Kitchen България“.

Следващата седмица в Черешката на тортата“ за победата ще се борят двама изпълнители, политик и хора, които боравят отлично с думите. С вкусни изкушения и истински произведения на изкуство в битката за плакета на шеф Иван Манчев се впускат рапърът Боро Първи, бившият министър на туризма Николина Ангелкова, журналистът Мирослав Димитров, поп фолк певицата Мария и преводачът Мариана Хил. Всяка делнична вечер ще бъде кулинарно-артистичен празник със звездни участници. Не пропускайте новите епизоди на “Черешката на тортата“ - всяка делнична вечер от 20:00 ч. по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара