Интригуващи загадки и хитови криминални мистерии в специалната селекция по KINO NOVA

Премиерна лента и интригуващи филми с неочакван край ще предложи на зрителите тематичният канал KINO NOVA следващата седмица. Заглавията от специалната селекция с криминални мистерии ще бъдат излъчвани всеки делничен ден от 18:00 ч. 

Първото кино приключение за седмицата - “Убийствен изглед”, ще направи своя дебют в българския телевизионен ефир в понеделник, 8 януари.

Премиерният филм ще запознае зрителите с фотографа Моли, чието семейство се мести в елитен квартал, когато героинята наследява имение от отчуждения си баща. Неочаквано непознат натрапник нахлува в дома им и оставя заплашително предупреждение на стената. Кой стои зад мистериозната заплаха и ще може ли Моли да предпази семейството си? В главните роли в криминалната лента “Убийствен изглед” влизат талантливите актьори Тифани Монтгомъри, Деми Леман и Самюъл Уитън, а режисьор е Британи Ъндърууд. 

Във вторник от 18:00 ч. идва време за нова порция мистерии с „Загадките на сватовницата: Убийствен годеж“. Лентата разказва за професионалната сватовница Анджи Доув (Даника Маккелър), чиято работа е да открива перфектната половинка за своите клиенти. Въпреки това красивата дама, която е наистина добра в преценката си за хората, има нескрит интерес към разкриването на престъпления. Когато една жена е убита и нейният годеник е главният заподозрян, Анджи се заема да докаже невинността на клиента си за голям ужас на Кайл (Виктор Уебстър), детективът работещ по случая. 
Брилянтната сватовница Анджи Доув и красивият детектив Кайл Купър се завръщат във втората част от поредицата „Загадките на сватовницата: Фатален романс“, в която отново ще има загадки и то какви. В лентата писател на романи е убит и неочаквано добрата разследваща двойка ще поеме случая в опит да  идентифицира извършителя и да разкрие мистерията. Докато границите между истината и лъжата се размиват и сюжетът се заплита, те навлизат все по-дълбоко в случая, за да открият кой е убиецът. Зрителите могат да гледат интригуващата лента в сряда от 18:00 ч.

Следващото криминално предложение по KINO NOVA е „Цветарница на мистериите: Мълчание“, а в главната роля влиза звездната актриса Брук Шийлдс. Тя ще се превъплъти в образа на бившата адвокатка Аби Найт, която след смъртта на съпруга си решава да отвори собствена цветарница. Привидно спокойния й живот с дъщеря й в тихия град Ню Чепъл се променя, когато черен автомобил удря колата й. Аби решава да приема помощта, предложена от новия й съсед – очарователния бивш морски тюлен Марко Салвар (Бренън Елиът). Но зараждащите се романтични отношения помежду им са под заплаха след като един човек е убит, а Марко се оказва основният заподозрян. Под прицела на заплашителни телефонни обаждания, полицейска корупция и убийствена ярост на пътя, Аби трябва бързо да открие истинския убиец. 


Приключенията на Аби продължават в последния делничен ден в 18:00 ч, когато зрителите ще могат да гледат продължението „Цветарница на мистериите: Прекършено в зародиш“. Бившата адвокатка получава мистериозна заявка за черни рози, които да бъдат доставени до правния факултет на местния университет, където учи дъщеря й. Аби решава да занесе цветята лично, но когато пристига, открива свой познат, убит в кабинета му. Пръстовите отпечатъци на Аби са върху оръжието и тя става главен заподозрян в разследване, изпълнено с драматични обрати. Закоравял детектив не спира да й оказва натиск, а неуморим репортер я следва по петите. Когато нещата тръгват на зле, тя решава да започне свое собствено разследване, отново с помощ от страна на Марко. Двамата правят списък със заподозрени, но всеки от тях се оказва със сериозен мотив да извърши ужасното престъпление. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара