Мария Силвестър посреща бригадата с баница и кафе в първия епизод на „Бригада Нов дом“ тази събота от 20 ч. по bTV

Мария Силвестър посреща бригадата с баница и кафе на старта на новия сезон 

Тази събота (24 февруари) от 20:00 ч. единственото по рода си у нас социално телевизионно предаване „Бригада Нов дом“ се завръща в ефира на bTV с обновена бригада, нов подвижен офис – кемпер, шофиран лично от Мария Силвестър, с нови истински герои и техните трогателни истории. Водещата ще посрещне майсторите – бригадир Калин, Симеон, Димитър, Иван, Ивайло и Евтим – с баница и кафе, и ще ги запознае отблизо с първите герои в епизода. 

 „Правила съм предаването толкова много пъти, а в момента се вълнувам сякаш стъпвам в него за първи път!“, споделя Мария Силвестър и бързо запретва ръкави заедно с бригадата.

Приказна и докосваща е историята на влюбените Вероника и Дарин – герои в първия епизод на предаването, които са заедно от 22 години. Поради сърдечен дефект за Вероника е противопоказно да има деца, но днес двойката отглежда с много любов, в хармония и всеотдайни грижа цели три. 

„Тя е като рицар от стъкло“, с огромна гордост, грижа и умиление ще сподели международният шофьор Дарко за жена си. Тя пък, наред с грижите за дома и семейството, се опитва да поддържа и малко магазинче за цветя, които сама отглежда в двора си. Семейството купува изоставена стара къща, която все не успява да ремонтира и да приведе към нормални условия на живот. 

И тук на помощ ще се притече „Бригада Нов дом“ – начело с Мария Силвестър, Калин, майсторите и доброволците, които през новия сезон ще имат своето специално място. Какви неимоверни усилия ще струва на всички тях да се справят с изключително тежкия за ремонт обект за 5 дни и ще успеят ли да усмихнат на финала Вероника, Дарин и трите им деца – зрителите ще разберат в първия епизод на „Бригада Нов дом“ в събота от 20:00 ч. по bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара