Премиерният корейски сериал „Мозъчни разследвания“ тръгва от 4 март по bTV Story

Епизодите на хитовата поредица от 2023 г. ще се излъчват всяка делнична вечер от 22:30 ч.

„Мозъчни разследвания“ („Brain Works“) е новият корейски сериал, с който bTV Story ще зарадва почитателите на азиатското кино в България. Неговото начало е в понеделник (4 март), а епизодите ще се излъчват всяка делнична вечер от 22:30 ч., като ще бъдат достъпни и онлайн на VOYO. Корейската драма от 2023 г. проследява премеждията на необикновен разследващ екип, съставен от невролог и детектив, който се занимава с разплитането на престъпления, извършени от хора с неврологични отклонения.

Историята:
Шин Ха Ру (Чонг Йонг Хуа) е гениален невролог, който е готов да наруши закона и етичните норми в името на науката. Той е самоуверен млад мъж, който действа според убежденията си и няма милост към хората, които се опитват да му попречат да осъществи целите си. В стремежа си да достигне до нови научни открития за човешкото съзнание, Шин Ха Ру подправя съгласието на коварен сериен убиец мозъкът му да бъде изследван след смъртта му. Действията му са разкрити от детектив Гъм Мьонг Се (Ча Те Хьон) – добър и справедлив човек, посветен на своята професия, който го разобличава, а това довежда до дисциплинарното уволнение на уважавания невролог.

Репутацията Шин Ха Ру е срината и на него не му остава нищо друго, освен да получи своята лична вендета. За да си отмъсти, лекарят се кандидатира за консултант в новооткрития отдел за „мозъчни престъпления“, в който е и Гъм Мьонг Се. Екипът разследва зачестилите криминални случаи, свързани с мозъчни заболявания, и е създаден, за да се справи с нарастващия брой престъпления, извършени от хора с подобни отклонения.

Макар първоначално Шин Ха Ру и Гъм Мьонг Се да имат непрестанни търкания помежду си, впоследствие двамата се обединяват и започват да разрешават изключително заплетени и брутални случаи заедно с помощта на следователя Сол Со Джонг (Квак Сун Йонг).

„Мозъчни разследвания“ обещава да ви отведе в свят, където границите между интелекта и човешките емоции се преплитат по необичаен и понякога дори взривоопасен начин.

В главните роли зрителите на bTV Story ще видят изгряващите корейски звезди Чонг Йонг Хуа и Ча Те Хьон.

Не пропускайте премиерния корейски сериал „Мозъчни разследвания“ – от 4 март (понеделник), всеки делник от 22:30 ч. по bTV Story!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара