Любо Киров се присъединява към журито на „Като две капки вода“

Впечатляващата музикална надпревара в любимото шоу „Като две капки вода“ започва на 19 февруари точно в 20:00 ч. по NOVA. В понеделник, ден след благотворителната вечер “Като две капки вода за всяко дете”, осем нови звезди ще станат част от най-гледаното шоу за звездни имитации, за да спечелят любовта на зрителите и титлата „Най-добър имитатор“. Техни верни спътници в забележителното приключение ще бъдат чаровните водещи Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро.   

Тази пролет в ролята на жури ще влезе и звездата на българския поп – емблематичният Любо Киров. Заедно с Хилда Казасян, Димитър Ковачев – Фънки и Веселин Маринов, любимият певец ще има предизвикателната задача да оценява превъплъщенията на звездите. 

“Отговорността ще е по-голяма, но и забавлението няма да отсъства, защото компанията ми е много добра. Всички са приятели. За мен задачата на участниците е много трудна – трябва да направиш и визуално, и вокално превъплъщение. Наистина се изисква огромен артистизъм. Аз ще гледам да съм доброто момче в журито”, сподели Любо Киров тази сутрин в “Здравей, България”. 

В дванадесетия сезон на „Като две капки вода“ Етиен Леви ще бъде безкомпромисната опора на новите осем участници в музикалните репетиции, Алекс Енева ще гарантира безупречните им танцови изпълнения, а най-новото попълнение при менторите ще е миналогодишният победител в предаването – актьорът и музикант Владимир Михайлов, който ще се заеме с тренировките по актьорско майсторство на звездите. 

Преди големия старт на дванадесетия сезон на шоуто за звездни имитации, зрителите ще могат да станат съпричастни с благотворителната вечер „Като две капки вода за всяко дете“. В спектакъла участие ще вземат Софи Маринова, Маргарита Хранова, Михаела Маринова, Миро, Владимир Михайлов, Славин Славчев, Веселин Маринов и Александър Сано и малките им талантливи дуетни партньори, които се обединяват около една обща кауза – закрила на всяко дете от насилие. На масата на журито в неделя ще седнат Мария Бакалова, Христо Стоичков, Елена Петрова и Маги Халваджиян. Благотворителната вечер, която се осъществява в партньорство с УНИЦЕФ България, ще бъде излъчена тази неделя (18 февруари) от 20:00 ч. по NOVA.

Кои ще са осемте смели звезди, които ще се впуснат в най-забавното музикално телевизионно приключение? Какви ще са първите им образи? Какви изненади са ни подготвили водещите Геро и Рачков и ще успее ли Любо Киров този сезон да отвърне подобаващо на вечните им смешни нападки срещу журито? – разберете на 19 февруари в 20:00 ч. по NOVA. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара