Ивайло и Христина се спасиха на косъм от елиминацията в “Един за друг”

С вълнуващ обрат приключиха първите групови изпитания за всички влюбени в най-позитивното романтично риалити - “Един за друг”. Само на крачка от елиминацията, Христина и Ивайло, които бяха определени от своите съквартиранти за душата на компанията, бяха спасени от водещия Емо Чолаков и ще могат да продължат своето голямо любовно телевизионно приключение.

Новият ден във Вилата на любовта стартира с тонизираща и забавна физзарядка, поведена от футболиста Ивайло, в която се включиха всички. Тя бе последвана от първото изпитание за двойки за този сезон. По време на играта дамите трябваше да използват подвижен въжен простор, за да придвижат шестнадесет тениски, съдържащи различни по вид и цел задачи, до ръцете на своите любими. Мисията на кавалерите беше да вкарат всяка тениска в един от три коша, използвайки трамплинова люлка. Всеки успешен опит означаваше, че нежните половинки в “Един за друг” ще трябва да изпълняват написаното на тениските безусловно през новата седмица в състезанието.

Най-добре с изпитанието се справиха двойките на Дарина и Денис и София и Тихомир, които завършиха наравно. Младото семейство от Мадан имаше нужда от победата, за да избегне потенциална елиминация и благодарение на повечето си попадения за три точки, продължиха успешно напред в състезанието. На последно място в играта пък завършиха любимците на всички участници - фермерът Петър и вечно усмихнатата му съпруга Галена. Това ги изпрати пред телевизора заедно с техните съквартиранти и най-близки хора в предаването - Христина и Ивайло.

След изключително емоционалния позитивен вот, Галена и Петър бяха спасени от мнозинството от съквартирантите във Вилата на любовта, а Христина и Ивайло бяха изправени пред това да напуснат надпреварата още в самото ѝ начало. Водещият Емо Чолаков обаче не бе казал последната си дума и даде втори шанс на ексцентричното семейство, предизвиквайки сълзи от радост в очите на всички участници.

"Един за друг” продължава и през следващата седмица с още интересни игри, рискови залози и много забавни моменти. Гледайте най-позитивното риалити в телевизионния ефир - в петък, събота и неделя от 20:00 само и единствено по NOVA.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара