Втори победител в „Като две капки вода“ и една неочаквана новина за бебе

Завладяващи музикални изпълнения, впечатляващи хореографии, страхотни имитации и неочаквана новина за бебе видяха зрителите по време на втория лайв на „Като две капки вода“. Водещите Димитър Рачков и Герасим Георгиев – Геро посрещнаха осемте звездни участници, а няколко от преобразяванията им успяха да получат аплодисменти на крака от всички в студиото на шоуто. 
Първа победа в дванадесетия сезон на най-доброто шоу за имитации грабна Наско от Б.Т.Р. Талантливият певец трогна всички с превъплъщението на Лучано Павароти, а на сцената бе акомпаниран от камерен оркестър. „До последния момент ни караше да се вълнуваме с теб. Това беше изпълнение с много вкус и елегантност“, възхитена бе Хилда Казасян.

В първата имитация за вечерта се впусна Елена Атанасова, която Бутонът на късмета сблъска и с първия двоен образ. Тя се превърна в Гери-Никол и 100 KILA и изпълни хита „Направо ги убивам“. Веднага след нея Владо Зомбори обра овациите на публиката с образа на Адел и песента „Hello“. „Много хора са имитирали Адел, но никой не е достигал този детайл в имитацията. Човек забравя, че не е тя на сцената. Ти си изумително талантлив човек“, очарована след изпълнението беше Хилда Казасян. Джулиана Гани впечатли със сложната хореография на поп-иконата – Дженифър Лопес и една от най-емблематичните й песни „On The Floor“. „Много съм впечатлен от умението ви да имитирате“, каза Веселин Маринов след поразителното изпълнение на Джулиана. 

Във втория двоен образ за вечерта се впусна Християна Лоизу. Тя се справи страхотно с гласовете и култовите движения на дивите Шакира и Риана. По-важна обаче бе щастливата новина, която талантливата певица сподели от сцената на „Като две капки вода“. Тя призна, че е в очакване на своята първа рожба. Веднага след нея Панайот Панайотов обу високите токчета на  легендарната Тина Търнър. „Пеенето ти беше чудесно, но ти липсваше енергията на Тина Търнър“, коментира Хилда Казасян. Иво Аръков също излезе от асансьора като жена и изпълни „Писах му“ на естрадната певица Кичка Бодурова. „Аз съм готова да поканя тази Кичка Бодурова на моя следващ концерт“, сподели самата Кичка Бодурова, която се включи онлайн от Лос Анджелис. Вечерта закри Мария, която удиви всички с представянето си като легендарната Лили Иванова и една от любимите български песни „Щурче“. „Най-важното беше да не преиграеш образа и ти успя. Браво, Мария“, коментира Любо Киров.

Следващият понеделник (4-и март), ден след националния празник на България, в шоуто „Като две капки вода“ ще звучат само български песни. В 20:00 ч. по NOVA зрителите ще видят новите образи, в които осемте звездни участници ще влязат. Бутонът на късмета отреди Панайот Панайотов да бъде Кирил Маричков, Християна да изпълни Маргарита Хранова, Елена ще трябва да имитира Светльо Витков, Иво Аръков ще пее като Наско от Б.Т.Р., Джулиана ще бъде Тони Димитрова, Мария ще влезе в света на Звезди от Ахат, Владо Зомбори ще трябва да танцува и пее като Васил Найденов, а Наско ще излезе като Веселин Маринов. Как ще се справят те и кой ще грабне следващата победа? – разберете следващия понеделник от 20:00 по NOVA. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара