bTV и още 9 европейски медии съпровождат председателя на ЕК Урсула Фон дер Лайен в Украйна

Кореспондентът на bTV Новините в Западна Европа Десислава Минчева-Раул и журналисти от 9 европейски държави пътуват заедно с председателя на Европейската комисия Урсула Фон дер Лайен на специална визита в Украйна. Поводът е отбелязването на 2 години от начало на войната, които се навършват точно днес – 24 февруари. При спазване на изключителни мерки за сигурност, делегацията на Урсула Фон дер Лайен, съпровождана от малък кръг медии, пристигна в столицата Киев и ще проведе срещи с президента Володимир Зеленски и с украинското правителство. В Киев днес се очакват и други световни лидери. 

Десислава Минчева-Раул е единственият български журналист, който пътува с екипа на Европейската комисия. Кореспондентът на bTV Новините отговаря пряко за дейността на европейските институции в Брюксел и ще проследи отблизо за българските зрители темите, свързани с европейската общност, които ще бъдат обсъдени в Киев.

Очаквайте включванията на Десислава Минчева-Раул в новините на bTV, както и в специалното студио “2 години война в Украйна”, което медията ще излъчи днес в 19.20 часа.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара