Рекордьори на „Гинес“ с неповторими истории по Da Vinci

Кое е „неповторимото“, което правиш по-добре от всеки друг? Запознайте се със сензациите, които превърнаха своето „неповторимо“ в рекорд на „Гинес“. 
Очаквайте оригиналната продукция на Da Vinci и Guinness World Records „Неповторимо“, в която 26 носители на световния рекорд „Гинес“ повдигат завесата към своите удивителни постижения, разкривайки „едно неповторимо нещо“, което ги е изстреляло към величието. От спортисти до артисти, от новатори до предприемачи, от медийни сензации до ловки животни – ще се изненадате по какъв странен и прекрасен начин се появяват шампиони.  Гледайте „Неповторимо“, за да изследваме заедно тайните на успеха – от 4 март, всеки делничен ден в 18.00 ч. по Da Vinci!

Присъединете се към рекордьорите на „Гинес“, докато се опитват да счупят най-новите си рекорди и споделят изненадващите, вдъхновяващи и забавни истории за онова, което ги е отвело до върха.  

Виола Бранд е артистична колоездачка от Германия, която държи рекорд на „Гинес“ за най-много завъртания на 360 градуса, стоейки на кормилото на велосипед за една минута. Тя ще разкаже как и колко се е въртяла на кормилото на велосипеда си, за да счупи световния рекорд. Вижте и рекордните футболни умения на известния футболен фрийстайлър Лаура Биондо – носител на много рекорди на „Гинес“, включително този за най-много трикове с футболна топка за една минута. Чинонсо Ече и неговият треньор също ще демонстрират феноменални футболни умения в свободен стил, защото са носители на световен рекорд на „Гинес“. Воинът нинджа Джими и фитнес маниакът Алекс разкриват как са постигнали рекорда на „Гинес“ за най-много последователни двойни лицеви опори, докато си дават пет! Мощното дуо споделя какво е необходимо, за да работиш успешно в екип. Алън Силва държи рекорда на „Гинес“ за най-много завъртания на 360 градуса с главата надолу за една минута. Той разкрива как е постигнал наистина грациозни изпълнения и как е счупил световен рекорд с акробатичните си умения. Акробатът Бонетикс използва свръхчовешките си способности и поставя световен рекорд на „Гинес“ за най-бързо ходене на 10 метра на ръце с крака зад главата - вижте някои от най-емблематичните му движения.

Братя Гианг демонстрират как са използвали невероятните си циркови умения, за да постигнат рекорд на „Гинес“ за най-бързо изкачване и слизане със завързани очи от издигната платформа, докато балансират на главата на другия. Дашан Морис II държи рекорда на „Гинес“ за най-много уловени с една ръка топки по американски футбол за една минута. Той споделя повече за любовта си към американския футбол и показва някои наистина отлични умения с топката. Рекордьорът на Гинес и опитен майстор на бойните изкуства Виспи Каради разкрива какво е необходимо, за да станеш най-добрия, и демонстрира някои движения в бойните изкуства и техники за самозащита. Лиза и Крис Питман пък са семейна двойка, която държи рекорда на „Гинес“ за най-много бетонни блокове, разбити за 30 секунди от смесен екип от двама души. Двойката споделя какво е необходимо, за да счупиш рекорд. Шампионът по карате Кевин Бергкуист демонстрира своите умения за постигане на световни рекорди и учи на увереност и позитивност. Бившата състезателка по фигурно пързаляне и ховърборд професионалист Бианка Чиоцирлан разказва как е станала най-добрата в света, като е направила 45 пируета на ховърборд за 30 секунди. Рекордьорът на „Гинес“ Флориан Колер, известен още като "Отровата", демонстрира прецизните си умения за трикови удари в билярда и споделя ключа към успеха си. Хокейният вундеркинд Кейдън Галатюк разкрива как е използвал прецизността си, за да постигне световния рекорд на „Гинес“ за най-много хокейни шайби, ударени в мишена за една минута.

Легендарната майсторка по скачане на въже Тори Богс показва как умения ѝ в скачането са ѝ помогнали да стане най-добрата в света  и да постигне рекорд на „Гинес“ за най-много двойни жабешки скокове за 30 секунди. Ескапологът Андрю Басо разкрива как е успял да постигне рекорд на „Гинес“ за най-бързо бягство от резервоар с вода с главата надолу с вързани ръце и крака. Михаела Бринзою е страхотна силна жена, която държи рекорда на „Гинес“ за най-много смазани тигани за една минута – десет успешно смачкани тигана. Тя споделя историята си на силна жена. Лим Кай Йъ е рекордьор по решаване на пъзели и е носител на рекордите на „Гинес“ за най-бързо решаване на десет пъзела от 15 части – чуйте съвети и вижте трикове, необходими, за да се постигне рекорд. Легендата на хула хууп Андреа М, рекордьорка на „Гинес“ за най-много завъртания на обръч около задната част на тялото за една минута, демонстрира своя талант и споделя пътя си към майсторството. Чан Кенг Йен, рекордьор на „Гинес“ и сензация в скоростното подреждане, споделя умствените и физическите техники, необходими за постигане на забележителна скорост и прецизност в популярния спорт на скоростното подреждане. "Май Мини Бейкс" - сензация в социалната мрежа "Тикток" държи рекорда на „Гинес“ за най-бързо сглобяване на двадесет мини хамбургера! Медийната сензация и носител на осем рекорда на „Гинес“ Уес П, известен още като Мистър Уекуса споделя някои от основите на емблематичните си трикове, които в крайна сметка го довеждат до много рекорди. 

Зоуи Томас разкрива как е обучила пилето си Креол на изключително високи стандарти, които са довели до постигането на световен рекорд за най-бързо преминаване на трасе за ловкост от пиле. Мелиса обучава кучето и котката си да се превърнат в дует, който чупи рекорди. Тя споделя основите на обучението на животни, разкрива как е обучила кучето си Лолипоп и котката си Сашими и какво е необходимо, за да станеш най-добрият. Рекордът на “Гинес“ за най-много пъти преминаване на куче през валяк, бутан от куче, за една, минута пък се държи от Вераница Чалабаева и нейните кучета. 

Станете свидетели на невероятни постижения, вариращи от футбол в свободен стил до уникални техники в бойните изкуства, от баланс на ховърборд до прецизност с хокейния стик и от невероятни циркови умения до уникални изпълнения от животни. Завладяващата поредица „Неповторимо“ ще ви зареди с вдъхновение и ще ви „снабди“ с пътна карта към успеха  - от 4 март, само по канал Da Vinci! 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара