Силен старт за пилотните епизоди на “Аз обичам България” и „Dancing Stars Extra“ в петък вечер по bTV

Забавната телевизионна игра “Аз обичам България” и специалните моменти зад кулисите на танцовото шоу „Dancing Stars Extra“ приковаха телевизионната аудитория пред екраните

Уютна, забавна и зареждаща с настроение петък вечер подариха пилотните епизоди на „Аз обичам България“ и „Dancing Stars Extra” на зрителите, избрали програмата на bTV снощи. Весело и интересно, съревнованието между отборите на КЕДЪРА, с участието на Галена и Азис, и на КАДИЕВ – с Весела Бабинова и Филип Буков, е проследено от 29,7% от зрителите (All4+, източник: GARB), спрямо 20,5% на втората по гледаемост телевизия в същия часови слот.

Още със старта на „Аз обичам България“ в 20:00 ч. темпото и настроението в играта зададе очарователната Алекс Сърчаджиева, която предложи много нови и все по-любопитни игри на участниците, а в желанието им за победа блеснаха и неочакваните им таланти. Така, например, в отбора на КЕДЪРА Азис се оказа чудесен художник, а Галена – отлична по география. Отборът на КАДИЕВ бе ненадминат в актьорското майсторство и в разгадаването на верния отговор в играта „Героите сред нас“. Те бяха безпогрешни и отгатнаха професията плувец на „човекът амфибия“ – изключителен българин с два световни рекорда на Гинес за плуване в открити води. След неочакван обрат в играта „Рожден ден“ отборът на КАДИЕВ „предостави“ точките си на противниковия отбор и в крайна сметка победител в първия епизод стана отбор КЕДЪР, който грабна българската награда – чифт бабини терлици.

Първият епизод „Dancing Stars Extra” в петък вечер от 22:30 ч., с водещ Станислава Ганчева – Стаси, надникна зад кулисите на бляскавото шоу. Какво сподели взискателното жури и първите емоции на близките на участниците в танцовото шоу проследиха близо 1/4 от зрителите или 25,2 % (All4+, източник: GARB), спрямо 20,1% от аудиторията на втората по резултат телевизия в слота. Сред събеседниците на Стаси бяха още Ваня Щерева – майката на Мила Роберт, която сподели, че много харесва партньора по танци на дъщеря си, майката и бабата на Натали Трифонова, които с „набитото си око“ отправиха лека забележка към „поддръжката“ в първия танц на Натали, както и годеникът и майката на Дара.

Високият зрителски интерес в петък вечер затвърждава страхотния старт на пролетния сезон на bTV от началото на седмицата, а силните предложения в ефира продължават и тази вечер, когато в 20:00 ч. започва новият сезон на „Бригада Нов дом“.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара