Високооктанови дрифт състезания, ММА екшън и екстремни атлетически предизвикателства по Extreme Channel през март

Представям ви анонси за акцентитe и премиерите през март 2024 по Extreme.

IMMAF European Championships
От 4 март, всеки делничен ден, 21.00 ч.

През март Extreme Channel ще ви предложи най-интересния ММА екшън от цяла Европа с IMMAF European Open - шампионат на Международната федерация по смесени бойни изкуства, който събира бойци с различен произход в различни дисциплини, за да се борят и да бъдат коронясани за шампиони на IMMAF! Често определян като най-бързо развиващия се спорт в света, ММА съчетава борба и ударни бойни изкуства в една цялостна дисциплина, включваща техники от тайландския бокс, джудото, бразилското джу джицу и бокса. Въпреки че съвременният ММА е стар едва колкото първия уебсайт в света и се разпространява феноменално с развитието на интернет, корените му могат да се проследят още от спорта панкратион в древните олимпийски игри.

Drift Style
От 4 март, всеки делничен ден, 17.00 ч.

Ако търсите нещо малко по-различно, можете да се насладите на едни от най-вълнуващите състезателни серии в света - Drift Style. Тези уникални събития в областта на моторните спортове се фокусират върху способностите на водачите да "дрифтират" с автомобилите си по пистите, докато се състезават. „Drift Style“ се фокусира върху ежегодните серии по дрифт и включва лудо шофиране и страхотни състезания! „Drift Style: Allstars“ се съсредоточава върху самите пилоти. Всичко е свързано със скорост, умения и високооктаново екстремно шофиране!

GRID
От 15 март, всеки делничен ден, 13.00 ч.

Популярното атлетическо състезание „GRID“ на „National Grid League“ се завръща по Extreme през март. GRID е бързо развиващ се спорт, който съчетава елементи от спринтиране, гимнастика, вдигане на тежести и силови дисциплини. Всеки отбор получава списък с упражнения, които да изпълни възможно най-бързо, преминавайки през четирите сегмента на „решетката“. Атлетите не могат да определят сами темпото си по време на надпреварата. Те са изправени пред екстремни предизвикателства, а атлетическите им качества са подложени на върховно изпитание. Всяко състезание има фиксирано кратко време за изпълнение, така че няма време за поемане на дъх, за наваксване и за прегрупиране. За да бъдат коронясани за шампиони, отборите трябва да притежават умението да изпълняват всичко с интензивна скорост, да имат играчи с експлозивна сила и да работят добре като екип, за да се справят със задачите по най-бързия възможен начин. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара