Page Nav

HIDE

Breaking News:

latest

MAX Sport 2 ще излъчи финала на NFL - Super Bowl LVIII

Този година основният изпълнител на полувремето на Apple Music Super Bowl LVIII ще бъде носителят на осем награди „Грами“ Usher ...

Този година основният изпълнител на полувремето на Apple Music Super Bowl LVIII ще бъде носителят на осем награди „Грами“ Usher 

MAX Sport 2 ще излъчи най-значимото събитие в американския професионален спорт - финала на NFL - Super Bowl LVIII, между отборите на Сан Франциско Фортинайнърс и Канзас Сити Чийфс. Мачът ще се проведе на стадион „Аледжиант“ в Лас Вегас, САЩ, от 1:30 часа сутринта на 12 февруари (понеделник). 

Сан Франциско Фортинайнърс и Канзас Сити Чийфс се срещнаха преди четири години в Super Bowl LIV, когато победител беше отборът на Чийфс. През това време и двата тима са се променили драстично, но треньорите на двата отбора са същите - Кайл Шанахан за Фортинайнърс и Анди Рийд за Чийфс.

Това беше и първият спечелен Super Bowl за куотърбека на Канзас Сити Патрик Махоумс. Той е на път да играе своя четвърти Super Bowl в рамките на шест сезона, в които е титуляр.

Куотърбекът на Фортинайнърс Брок Пърди, междувременно, беше „Mr. Irrelevant” в драфта на Националната футболна лига в проекта през 2023 г. Въпреки това именно той помогна на Сан Франциско да стигне до мача за титлата на NFC миналата година и изведе отбора си до 58-мото издание на Super Bowl. Това са причините, поради които много анализатори и фенове сравняват двамата играчи с легендата Том Брейди. 

Usher ще бъде изпълнител на полувремето на Apple Music Super Bowl LVIII Halftime Show в Лас Вегас. Осемкратният носител на награда „Грами“ ще бъде голямата звезда на полувремето на шоуто за първи път в своята знаменита кариера. Момент, който самият изпълнител казва, че е чакал много дълго време, след като участваше като поддържащ изпълнител в Super Bowl XLV през 2011 г. Сред другите изпълнителни на полувремето ще бъдат Adra Day, Post Malone и Reba McEntire.

Super Bowl е определян като най-голямото еднократно спортно събитие в света. Той ще се проведе за първи път в щата Невада, като се очаква да генерира икономически ефект от над 1 милиард долара за района на Лас Вегас. „Градът на греха“ регистрира най-високите хотелски цени в историята си, а цените на билетите на вторичния пазар се продават между 6000 и 50 000 долара в официалния партньор на NFL Ticketmaster.

Няма коментари

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за клиповете които правя. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!