Хороскоп за 20 март: Телците ги очаква любовна хармония

Хороскоп за 20 март: В първия ден от астрономическата пролет Телеца го очаква любовна хармония, вижте каква ще бъде срядата за останалите зодии.

 

Овен
Сега не е време за флирт и за завързване на лекомислени познанства. Доколкото вашите мисли са свързани с работата, то в семейните отношения може да възникнат конфликти.

Телец
Денят е отбелязан с хармония в любовните отношения. Постарайте се да запазите в душата си вътрешен комфорт. Отстъпчивостта и незлопаметността сега за вас са важни, както никога досега.

Близнаци
Неповторимостта, загадъчността и сексуалната ви привлекателност могат да учудят мнозина. Препоръчва ви се да посетите позабравените приятели и роднини, които може да се нуждаят от вашата помощ.

Рак
Способни сте да обичате истински, но нуждата от любов и едновременно страхът, че няма да ви отговорят с взаимност, усложняват отношенията ви с любимия човек.

Лъв
Общуването с лицата от противоположния пол обещава да бъде успешно. Всичко, каквото и да се случва днес, е благоприятно за семейните отношения.

Дева
На много от вас са им необходими остри усещания и нови впечатления. Проявете търпение и тактичност. Това ви помага да избегнете назряващия конфликт.

Везни
Помнете, че вашето обаяние може да направи чудеса. Призовете на помощ своята съобразителност и досетливост. Днес може да сте прибързани и загрижени за дребни неща.

Скорпион
Бъдете искрени в думите и постъпките си. Далеч от дома си откривате в себе си нови качества, за които дори не сте и подозирали. Новите впечатления и открития значително обогатяват вътрешния ви свят.

Стрелец
Бъдещето се вижда прекрасно и предвещава доста прекрасни мигове. Проанализирайте своите постъпки и се опитайте да признаете, че не сте били прави първо пред себе си, а след това и пред тези, които сте обидили.

Козирог
Сексуалната ви активност се понижава забележимо. Краят на деня е изпълнен с разочарования в любовта, песимистично настроение и дори депресия.

Водолей
В края на деня чувствате умора от безсмислието на любовните срещи, недоволство от загубеното време и от своето поведение. Отделни личности могат да станат велики прорицатели, надарени с изключителна интуиция и откриващи пред човечеството неговото космическо предназначение.

Риби
През втората половина на деня са възможни изненади, свързани с любимия човек. Смяната на настроенията или лекомислието ви пречат да се справите дори с най-обикновените задачи.

 

Източник: Horoskopa.com

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара