Димитър Бербатов е изненадата за героите в новия епизод на „Бригада Нов дом“ в събота от 20:00 ч. по bTV

Борислав Стефанов от „Фермата“ 6 помага в мащабния ремонт на изоставено 100-годишно училище 

Тази събота (2 март) от 20:00 ч. по bTV „Бригада Нов дом“ ще акцентира върху силата на духа, вдъхновението и смисъла от запазването на историческата ни памет като преобрази изоставено 100-годишно училище в уютен дом само за 5 дни.

Герой в новия епизод е Надежда - самотна майка, която с усмивка и ентусиазъм гони мечтите си, независимо колко смели й се струват те. Преди няколко години тя успява да купи 100-годишно изоставено училище в окаяно състояние. От тогава до днес тя се опитва със собствени усилия, работейки често на седем места, да превърне училището в дом за нея и 7-годишната й дъщеря Савана.

Вдъхновени, мотивирани и заредени от историята на Надежда и Савана, майсторите от „Бригада Нов дом“, заедно с водещата Мария Силвестър ще побързат да започнат работа по новия обект, който главен бригадир Калин Евтимов ще определи като „най-мащабното нещо, правено в това предаване“.

Мечтата на малката Савана е да стане професионален футболист, затова Мария ще подготви трогателна изненада за нея, в която участва самият Димитър Бербатов. Преди това пък зрителите ще си припомнят един от най-обичаните участници във „Фермата“ 6 – Борислав Стефанов, който ще „удари“ нужното рамо на своя приятел Калин и майсторите в работата по тежкия за работа обект. 

Всички трудности, безсънни нощи и напрегнати ремонтни дейности ще придобият смисъл в момента, в който семейството стъпи за първи път в новия си дом. „Това направо е сбъдната мечта, това е магия!“, емоционално ще възкликне Надежда в края на епизода.

Как 100-годишно училище ще се превърне в дом, гледайте в „Бригада Нов дом“ - в събота от 20:00 ч. по bTV!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара