Всичко се обърква за героите от „Съни бийч“ и „АЛФА“ - тази неделя от 20:00 ч. по bTV

Лидия Инджова подготвя спасителна акция в „Съни бийч“. 

Забравени кошмари връхлитат Стефан Вълдобрев в „АЛФА“ 

Актьорът Петър Андонов ще влезе отново в ролята на Италианеца и тази неделя, за да продължи да се вихри из хотела и да преследва влюбено камериерката Райна в новия епизод на „Съни бийч“ тази неделя (9 март) от 20:00 ч. по bTV. 

Гомес (Бойко Кръстанов) ще признае за уговорката си с Крумов и групата ще трябва бързо да измисли активност, с която да докара на хотела допълнително пари. Дарина (Лидия Инджова) ще вземе нещата в свои ръце като организира пленер - чудати художници ще отседнат в хотела и ще рисуват картини, които после да бъдат продадени на търг.

И докато Дарина се опитва да угоди на всяка необичайна прищявка на гостите си, Художника (Стоян Радев) ще направи всичко възможно да защити името си на най-добрия артист в Съни бийч.
Изненада очаква и отчаяния Гомес, когато бившата му приятелка Виктория (Боряна Братоева) реши да му прости. 
Гледайте „Съни бийч“ тази неделя от 20:00 ч. по bTV.

В 21:00 ч. същата вечер сюжетът в криминалния трилър „АЛФА“ ще поеме в съвсем различна, тайнствена и затаяваща дъха посока.

Зрителите на bTV ще станат свидетели на сблъсъка на Максим Ръсин (Стефан Вълдобрев) с вътрешните му демони. А докато групата във „Фризера“ се заема с работата по обречен случай, между двама от тях ще се зароди един неочакван романс, базиран на дълбоки лични травми.

Кошмарите на Крис Алексиев (Спартак Панталеев) и Ръсин ще оживеят с нов фрапиращ удар на техния общ враг – Девата (Ириней Константинов), а едно смразяващо убийство ще върне топ следователя там, където психиката му не иска да се връща.

Не пропускайте „Алфа“ в неделя от 21:00 ч. по bTV.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара