Банков служител спечели 50 000 лв. в „Сделка или не“

Интригуваща игра с вълнуващ финал донесе впечатляващите 50 000 лв. на последната участничка в емблематичното телевизионно шоу „Сделка или не“ с водещ Ненчо Балабанов. Александра Николова от Казанлък подходи стратегически и запази завидно самообладание по време на зашеметяващия ѝ телевизионен дебют. Важно решение за смяна в ключов момент доведе до отварянето на кутия с номер 22, в която се криеше голямата сума. 

Александра не вярва особено в късмета си, защото никога не е печелела от лотарийни игри повече от 3 лв. Тя е икономист по образование и работи като банков служител от цели 17 г. Любимото ѝ число е 7, но ѝ се пада да играе с кутия номер 9. Алекс с категоричен замах отхвърли всички парични оферти на Банкера, започващи от 2300 лв., през 3500 лв., до цели 7500 лв. в края на играта. Пред водещия Ненчо Балабанов смелата жена даде заявка, че играе за 20 000 лв., с които би искала да сбъдне своята мечта - да се отдаде на кулинарен туризъм с обиколка в Европа. 

Играта на Александра беше изключително балансирана, като в даден момент сумите на таблото имаха равен брой от двете страни. В последните си три кутии, Алекс беше оставила сумите 2 лв., 500 лв. и 50 000 лв. Реши да отвори кутията с любимото си число 7 и то ѝ донесе късмет, защото вътре откри 2 лв. В този важен момент късметлийката получи оферта за смяна от Банкера, която прие и не сбърка, защото в нея се криеха така желаните 50 000 лв. 

Банкерът се раздели със сериозна сума, а Александра си тръгва от „Сделка или не“ по-щастлива, много по-богата, готова да изпълни своите мечти и отново да повярва в късмета си!

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара