Майстори в бойните изкуства в екшън хитове по AMC през март

През март феновете на екшън филмите с бойни изкуства могат да очакват по AMC продукции с доказани майстори в жанра. 

Филмът на режисьора Филип Атуел „Единакът“ (Канада/ САЩ, 2007) ще ви отведе в подземния свят на азиатската мафия на 1 март в 23.00 ч. Джейсън Стейтъм и Джет Ли ще се сблъскат като противници в изпълнения с напрежение и с изящни сцени с бойни изкуства екшън.
 
Брутално екшън приключение, вдъхновено от класическите филми за кунг-фу, очаквайте в 23.00 ч. на 2 март - „Мъжът с железните юмруци“ (САЩ/ Хонконг, 2012) на режисьора Робърт Дигс, който е съсценарист заедно с Илай Рот. Отвлечена е пратка със златото на императора и всеки кунг-фу войн, терорист и наемен убиец в Китай излиза на улиците на Джънгъл Вилидж, за да търси съкровището. В ролите ще видим Ръсел Кроу, RZA, Луси Лиу, звездата на смесените бойни изкуства Дейв Батиста, Рик Юн, Джейми Чунг, Цунг Ли и Байрън Ман.

На 4 март в 21.30 ч. можете да гледате „Приключението“ (САЩ/ Канада, 1996) с Жан-Клод Ван Дам, Роджър Мур, Джеймс Ремар, Джак Макгий, Джанет Гън и др. Филмът, смятан за режисьорски дебют на Жан-Клод Ван Дам, разказва историята на Кристофър Дюбоа... от Ню Йорк до Хималаите… Преследван от полицията, Кристофър Дюбоа се скрива в трюма на кораб с контрабандисти. После попада в плен на пирати, но бродещ в скрит свят на хазарт и кикбокс, получава и възможността да усъвършенства уменията си в бойните изкуства. Съдбата го отвежда в Изгубения град, за да се включи в древно състезание, в което най-смъртоносните бойци от цял свят активират до краен предел уменията си в бойните изкуства, за да спечелят огромната награда „Златен Дракон“…

Tадиъс (RZA) се завръща в „Мъжът с железните юмруци 2“ (САЩ/ Хонконг, 2015) - следващо екшън приключение, пропито с атмосферата на класическите кунг-фу филми – на 9 март в 23.00 ч. През XIX век в малко миньорско градче неопитен селянин обединява сили с тайнствен непознат в битка срещу зловеща свръхестествена сила… Тежко раненият Тадиъс е открит от работника в мината Ли Кунг и неговата жена, които го подслоняват. Докато се възстановява, Тадиъс е въвлечен в конфликта между местните жители и злия Мастър Хо, неговия престъпен клан и Лорд Пи. С помощта на Тадиъс, кроткият Ли  Кунг се превръща в смъртоносен воин, владеещ до съвършенство бойните изкуства. Освен RZA в тази битка са въвлечени и Кари-Хироюки Тагава, Сахайак Бунсанакит, Оушън Хоу, Грейс Хуанг и Хой Лин.
 
Жан-Клод Ван Дам и Кайли Миноуг ще ви привлекат пред екрана на 16 март в 23.00 ч. във вълнуващия екшън “Уличен боец” (САЩ/ Япония, 1994). Режисьор на филма е Стивън Е. Де Суза, който е и автор на сценария, вдъхновен от познатата в целия свят едноименна серия видеоигри. В останалите роли ще видим Саймън Калоу, Уес Стъди, Рошан Сет, Деймиън Чапа, Минг-На Уен, Раул Хулия и Гранд Л. Буш.
 
На 26 март в 23.00 ч. в криминалния екшън „Наказателен отряд“ (САЩ, 2013) ще се развихрят Стивън Сегал, Дани Трехо, Винг Реймс, Брен Фостър и др. Очаквайте една история, в която мафиотски бос се разкъсва между желанието да запази империята, която е изградил и в която е номер 1, и импулса да скъса с тъмното си минало и да започне почтен живот. Но точно тогава се появява нов играч, който се опитва да се изкатери до върха на престъпната йерархия. В битката за надмощие на подземните босове ще оцелее само един… 
 
Очаквайте зрелищни улични битки, драматични моменти и вълнуваща история на 30 март в 23.00 ч. в екшъна на режисьора Бен Рамзи „Кръв и кости“ (САЩ, 2009). В Лос Анджелис един бивш пандизчия счита за свой дълг да обяви война на подземния свят, предизвиквайки буря в стремежа си да изпълни обещанието, което е дал на своя мъртъв приятел… В главната роля ще видим Майкъл Джей Уайт, а Джулиан Сандс, Нона Джия и Дик Антъни Уилямс в основата на останалия актьорски състав.

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара