Ким Кардашиян се разделя с Одел Бекъм-младши (ВИДЕО)


К
им Кардашиян се разделя с Одел Бекъм-младши. Изглежда още една романтична история приключи. Ким Кардашиян и Одел Бекъм младши са се разделили, съобщава Daily Mail.

Феновете алармираха, когато разбраха, че не са виждали двамата заедно от партито на Vanity Fair. И, както се оказа, не напразно. „Те вече не се срещат“, каза вътрешният човек. Причините за раздялата на двойката са неизвестни.

Припомняме, че връзката между звездите стана известна през февруари. За първи път се заговори за връзката между 43-годишната Кардашиян и 31-годишния спортист през септември 2023 г.

Между другото, Одел преди това имаше връзка с Хлои Кардашиян, сестрата на Ким. И след като наскоро трите звезди присъстваха на пре-партито на наградите Грами, феновете можеха само да пишат своите предположения за романса между бизнесдамата и футболиста.

 

Преди това Ким Кардашиян беше омъжена за Кание Уест. Те се запознават през 2004 г., но дълго време крият романса си. През 2012 г. звездите се появиха заедно на Седмицата на модата в Париж, а през 2014 г. официално станаха съпруг и съпруга. В началото на 2021 г. обаче таблоидите съобщиха, че Ким Кардашиян е подала молба за развод с рапъра. Заедно бившата двойка отглежда дъщеря си Норт, сина Сейнт и Чикаго и Псалм, които са родени с помощта на сурогатна майка.

Ким Кардашиян и звездата от Националната футболна лига Одел Бекъм-младши са в сериозна връзка, разкриха техни познати, като според тях двойката се е стремяла да запази романса си в тайна от уважение към сина му – и в опит да избегнат някаква негативна реакция от страна на Кание Уест.

43-годишната риалити звезда и 31-годишният спортист са заедно от септември 2023 г., когато всъщност започнаха да нарастват и спекулациите за потенциалните им интимни отношения. С днешна дата връзката им е преминала на едно по-дълбоко ниво.

Източник – Daily Mail./Превод:SafeNews

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара