Второ зловещо убийство разтърсва Велико Търново в новия епизод на „Есента на демона“

Героите на хитовата криминална поредица „Есента на демона“ ще тръгнат по следите на поредното зловещо убийство във Велико Търново - този четвъртък от 22:00 ч. по NOVA. Въпреки старанието на полицията, убиецът все още е на свобода и е готов да нанесе следващия удар, който ще шокира разследващите и ще доведе много нови въпроси без отговор.

Полицията във Велико Търново е разтърсена от информацията за убийството на новата жертва, а Мия Язова (Теодора Духовникова) и Филип Чанов (Владимир Карамазов) са първите хора, открили тялото. Почеркът на убиеца отново е осеян със смразяваща символика и стряскащи исторически послания, които предстои да бъдат разкрити. Какви ще бъдат първите наблюдения на разследващите и как Мия и Филип ще се озоват на мястото на престъплението?

Солаков (Димитър Касабов) все още е основният заподозрян за убийството на съдия Елдърова, но разпит на Мия Язова води до нови съмнения. Междувременно Заимова (Христина Апостолова) и Харитонов (Димо Алексиев) вече са по петите на Тишо (Александър Кънев) и ще се натъкнат на място, което ще смрази кръвта им. 

Комисар Тороманов (Мариан Вълев) отново ще демонстрира яростта си, насочена към профайлърката от София и бившия полицай от Смолян. Със следващите си ходове той ще опита да отстрани и двамата от разследването, използвайки връзките си в Търново и близките си отношения със журналистката Кънчарова (Рая Пеева). Какъв е планът му и ще бъде ли успешен?

Коя ще е новата жертва на убиецът? Докъде ще доведат новите улики и какво ще покажат зловещите знаци, оставени със жертвата? По петите на кого ще тръгне полицията във Велико Търново и ще успеят ли Филип и Мия да останат в разследването – вижте в „Есента на демона“ в четвъртък от 22:00 ч. по NOVA. 

Не пропускайте и специалната рубрика за „Есента на демона“ всеки четвъртък в „На кафе“. Тази седмица Деси Жаблянова ще се покаже на зрителите интервю с Христина Апостолова от снимачната площадка и с криминалния психолог Николай Иванов. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара