Настъпва най-мрачното Пълнолуние в годината – отключва тъмната ни страна и носи опасност!

Идва най-мрачното пълнолуние в годината – отключва тъмната ни страна и ни грози опасност! Днес, на 25 март 2024 г. настъпва Пълнолуние, което нашите предци са наричали „Червеева луна“. Това интересно име се появява във връзка с началото на периода, когато земните червеи изпълзяват на повърхността на почвата след дълга зима. Това е предвестник на настъпващата дългоочакваната топлина, която неизменно носи положителни промени.

По времето на това пълнолуние тъмната енергия ще повлияе на всеки от нас. В такъв период не се изненадвайте от внезапни срещи с хора, които ви се струват неприятни. На пълнолунието днес всеки човек трябва да се запаси с търпение и да не реагира твърде остро на подобни неща, за да не се изчерпа и без това отслабналият след зимата запас от жизненост.

Мартенското пълнолуние ще е в знака Дева и дарява протичащия период с мека женска енергия. От друга страна се намесва и Лунно затъмнение, което ще усложни протичащия астрологичен феномен, като внесе в него негативни вибрации.

Пълнолунието през март

Особеност на всяко пълнолуние е очевидният проблем със съня, дължащ се на ефекта на Луната върху човешкото тяло. През тази нощ не трябва да разчитате на дълга и качествена нощна почивка. Добрата новина е, че Пълнолунието отваря безкрайни възможности да видите някои събития, които преди са били скрити.

По това време много хора могат да бъдат измамени от емоции и действия, така че преди всичко трябва да се придържаме към логиката и умереността във всичко. Опитайте се да ограничите общуването си с личности, които ви се струват неприятни. Откажете се и от дейности, които ви изморяват, дразнят и предизвикват меланхолия. Прекарайте деня във философски размисли или заобиколени от любими хора.

Какво не трябва да се прави на Пълнолуние 25 март 2024 г

Избягвайте всички опасни моменти – както физически, така и психологически. По време на това Пълнолуние недейте да се подлагате на никакви операции, да се премествате на ново място, да ходите на дълги пътувания и, разбира се, да влизате в конфликти, тъй като всяко от тези събития ще причини сериозна вреда на вашето психическо здраве.

Какво можете да правите на пълнолуние 25 март 2024 г

На този ден късмет ще имат само тези, които през целия ден следват принципа: „Каквото и да се случи днес, не ме засяга“. Хората, които са в състояние да запазят спокойствие в различни ситуации, ще останат доволни.

По време на Червеева Луна най-трудно ще е на емоционалните и чувствителни натури. Те могат да почувстват физически дискомфорт, така че ако е възможно, най-добре е да си останат у дома, като изоставят всякаква суета. Не е лесно за избухливите хора да преживеят такъв период, тъй като трябва да контролират поведението си, за да не създават проблеми.

 

Източник – Edna.bg

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара