Шокираща тайна повдига нови подозрения в „Есента на демона“

Разследването на мистериозните случаи се заплита с всяка изминала минута в новия епизод на „Есента на демона“. Този четвъртък по NOVA криминалната поредица ще изненада всички с неочаквани факти за част от героите, които ще насочат подозренията в коренно различна посока. 

От полицейското управление във Велико Търново ще изчезнат едни от най-важните доказателства, открити в разследването досега. Мистериозната загуба ще насочи вниманието към служителите в полицията, а взаимните обвинения помежду им няма да закъснеят. Какви са изчезналите доказателства и кой ще разбере за липсата им? 

След убийството на адвокат Смилев (Константин Трендафилов), криминалистите тръгват по следите на новите улики и зловещи знаци, оставени от убиеца. Илчев (Николай Николаев) бързо ще разнищи значението зад загадъчния надпис „Повелителят на мухите“, което ще разкрие важни за разследването исторически факти. Не след дълго наяве ще излезе и шокираща тайна за живота на Смилев, която е криел години наред дори от най-близките си хора. 

Междувременно Мия (Теодора Духовникова) и Филип (Владимир Карамазов) ще направят последен опит да помогнат на разследването преди да се оттеглят, когато се натъкват на неочаквана гледка пред къщата на комисар Тороманов (Мариан Вълев). Мия веднага разбира на каква ситуация са станали неволни свидетели и се възползва от момента, за да наклони везните в своя полза. Дали видяното ще успее да задържи нея и Филип във Велико Търново? 

Какво ще се случи в моргата с Дора (Ирмена Чичикова)? Ще успеят ли Мия, Филип и Заимова (Христина Апостолова) да стигнат навреме до болницата, за да я спасят? Кой ще бъде първият обвинен за изчезналите доказателства? Какво ще открият Мия и Филип за адвокат Смилев? – разберете този четвъртък в „Есента на демона“ от 22:00 ч. по NOVA. 

Не пропускайте и специалната рубрика за „Есента на демона“ всеки четвъртък в „На кафе“. Тази седмица репортерът Деси Жаблянова ще покаже как се дресират полицейски кучета и защо са толкова важни за всяко разследване. Освен това ще видите и специално интервю от снимачната площадка с Николай Николаев и Веселин Петров, познати на феновете на криминалната поредица като Илчев и Грудов. 

Публикуване на коментар

Скъпи читатели,
в коментарите можете да ни задавате въпроси и да изказвате мнението си за сериалите, предаванията и др. Коментари, чието съдържание е обидно или съдържа реклама на друг сайт ще бъдат изтрити!

По-нова По-стара